ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Σάντος έδωσε άδεια στον Ρονάλντο να επιστρέψει στο Μάντσεστερ για να προλάβει το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από την αναμέτρηση με την Ιρλανδία
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από την αναμέτρηση με την Ιρλανδία © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος απάλλαξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τις υποχρεώσεις της εθνικής Πορτογαλίας, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ. Επιστρέφει άμεσα στο Μάντσεστερ για καραντίνα πέντε ημερών και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σόλσκιερ.

Μια ημέρα μετά το σπάσιμο του ρεκόρ του Αλί Νταεΐ, ο Φερνάντο Σάντος αποδέσμευσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας καθώς δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος να παραμείνει στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δέχθηκε κίτρινη κάρτα μετά το δεύτερο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ιρλανδία στο 90+6' με αποτέλεσμα να συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και να είναι τιμωρημένος για το επόμενο παιχνίδι των προκριματικών, κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν (07/09).

Εκτός από αυτή την αναμέτρηση, οι Πορτογάλοι θα δώσουν επί ουγγρικού εδάφους ένα φιλικό παιχνίδι με το Κατάρ στις 4 Σεπτεμβρίου, όπου κρίθηκε σκόπιμο να μην παραστεί εκεί ο Ρονάλντο.

Ο λόγος φυσικά είναι ο περιορισμός που ισχύει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους ταξιδιώτες από την Πορτογαλία. Ο στόχος είναι ο 36χρονος να περάσει το διάστημα της καραντίνας πέντε ημερών, πριν από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ, ώστε να είναι διαθέσιμος σε εκείνο το παιχνίδι.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ