ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Ρόνι Λόπες στο SPORT24: "Προσπαθώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό, έχουμε νοοτροπία νικητή"

Ο Ρόνι Λόπες
Ο Ρόνι Λόπες 24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ρόνι Λόπες μίλησε στο SPORT24 για τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, την προσωπική απόδοσή του, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που αγωνίζεται στους "ερυθρολεύκους".

Έκανε το καλύτερο του ημίχρονο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στη θέση του Ονιεκούρου και μαζί με τους συμπαίκτες του άλλαξαν την εικόνα των ερυθρόλευκων. Η ποιότητα του Ρόνι Λόπες είναι δεδομένη, μόνο που μέχρι χθες δεν την είχε ξεδιπλώσει στο χορτάρι. Όμως, ο Βραζιλιανοπορτογάλος επιθετικός το βράδυ της Πέμπτης (25/11) πάτησε το "κουμπί"…

Ξεκίνησε ως δεξιός εξτρέμ, αλλά στην πραγματικότητα κινήθηκε σε όλους τους χώρους πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Ζήτησε μπάλα, πήρε πρωτοβουλίες, επιτέθηκε από τα πλάγια, συνέκλινε προς το κέντρο, συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Ελ Αραμπί και στη συνέχεια με τον Τικίνιο, όπως και με τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Μπουχαλάκη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ρόνι Λόπες έδωσε ρυθμό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, επιθετική πνοή, κινήθηκε ανάμεσα στις γραμμές της Φενέρμπαχτσε και το σημαντικότερο τον ένιωσε καλά η άμυνα της τουρκικής ομάδας. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι στρίμωξαν τα "κίτρινα καναρίνια" στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν απόρροια της επιλογής του Μαρτίνς να ρίξει στον αγώνα τον Λόπες, τον Μπουχαλάκη, τον Βαλμπουενά και τον Τικίνιο, οι οποίοι μαζί με τον Λαλά και τον Ρέαμπτσιουκ έβαλαν στα σχοινιά την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Λόπες λίγη ώρα μετά τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε μίλησε στο SPORT24 για τη νίκη του Ολυμπιακού, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, την απόδοσή του και τη συνέχεια στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα.

"Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν μία σημαντική νίκη την οποία πανηγυρίσαμε μαζί με τους οπαδούς μας οι οποίοι ήταν εκπληκτικοί" δήλωσε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής.

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, το χρειαζόμασταν για εμάς και για τη συνέχεια στην Ευρώπη" τόνισε ο γεννημένος στο Μπελέμ της Βραζιλίας επιθετικός και πρόσθεσε: "Το πιστέψαμε, παλέψαμε μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο και την παρουσία του μέχρι σήμερα στον Ολυμπιακό, ο Λόπες είπε: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και προσπαθώ να βοηθήσω. Έχουμε νοοτροπία νικητή, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για την Ευρώπη. Τώρα, θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την πρώτη θέση στον όμιλο. Ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την υποστήριξή του και τη σημαντική βοήθεια για να φτάσουμε στη νίκη εναντίον της Φενέρμπαχτσε. Θέλαμε να τους κάνουμε χαρούμενους και τα καταφέραμε".

Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Σεβίλλη, θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή του απόδοση και αναμένεται να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο την Κυριακή (28/11) στο Καραϊσκάκης.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Δείτε ξανά την Game night για τις ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ:

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ