ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρονάλντο θα παίζει στην Αλ Νασρ από την 1η Ιανουαρίου σύμφωνα με τη MARCA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ της Πορτογαλίας απέναντι στην Ουρουγουάη
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ της Πορτογαλίας απέναντι στην Ουρουγουάη © 2022 AIJAZ RAHI / AP IMAGES

Στην Αλ Νασρ θα αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο από 1η Ιανουαρίου, με τις δύο πλευρές να έχουν βρει τη χρυσή τομή, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής MARCA.

Όλα δείχνουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε τον επόμενο σταθμό της μεγαλειώδης καριέρας του και αυτός δεν είναι στην Ευρώπη ή σε κάποιο από τα Top-5 πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με τη MARCA, η μετακόμιση του Πορτογάλου σταρ στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Νασρ θεωρείται ειλημμένη, με τον CR7 να συμφωνεί σε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με απολαβές ύψους 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Η Αλ Νασρ είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το "διαζύγιό" του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, η πρόταση περιλαμβάνει τόσο πάγιες αποδοχές, όσο και χορηγικές συμφωνίες. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο CR7 έχει μπροστά του ένα συμβόλαιο με συνολικές απολαβές (συμβόλαιο και χορηγικές συμφωνίες) κοντά στα 500 εκατομμύρια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Λίγο αφότου η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με tweet υποστήριξε ότι τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα καμία συμφωνία, τονίζοντας πως ο Ρονάλντο δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του και παραμένει προσηλωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Πορτογαλία.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ