ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Ο Ρονάλντο επιτέθηκε στον διευθυντή του France Football αλλά το 2019 έλεγε: "Θέλω να κατακτήσω τις περισσότερες Χρυσές Μπάλες"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην απονομή της Χρυσής Μπάλας στη Ζυρίχη το 2014
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην απονομή της Χρυσής Μπάλας στη Ζυρίχη το 2014 © 2014 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε ότι θέλει να αποσυρθεί από τη δράση, έχοντας κατακτήσει τις περισσότερος μπάλες, ωστόσο το 2019 είχε δηλώσει ότι το ρεκόρ που θα ήθελε να έχει μόλις αποσυρθεί είναι οι περισσότερες κατακτήσεις Χρυσής Μπάλας.

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα φτάνοντας τις επτά κατακτήσεις των συγκεκριμένων βραβείων, όντας ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κατακτήσεις και ο μόνος που έχει κατακτήσει Χρυσή Μπάλα σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες.

Από την άλλη πλευρά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στις πέντε κατακτήσεις, ενώ είχε μια μικρή σύγκρουση με τον διευθυντή του France Football με αφορμή το σχόλιο του τελευταίου ότι θα αποσυρθεί μόνο όταν ξεπεράσει τον Μέσι σε Χρυσές Μπάλες.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον κατηγόρησε ότι χρησιμοποίησε το όνομά του για να αναβαθμιστεί, ωστόσο σε παλαιότερη δήλωσή του του 2019 είχε πει ότι αυτό είναι το ρεκόρ που θέλει να πετύχει.

"Τις περισσότερες Χρυσές Μπάλες στην ιστορία του ποδοσφαίρου" ανέφερε ο Ρονάλντο για το ρεκόρ που θα ήθελε να σπάσει μόλις αποσυρθεί.

"Θα μου άρεσε και νομίζω ότι το αξίζω. Ο Μέσι είναι ένας φανταστικός τύπος και φανταστικός παίκτης, αλλά πιστεύω ότι αφού κερδίσω έξι ή επτά ή οκτώ θα είμαι πάνω του", είχε δηλώσει στο ITV πριν από δύο χρόνια.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ