ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους με τον ύμνο της: "Έδωσα την καρδιά μου, θα είμαι πάντα ένας από σας"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έσπευσε να αποχαιρετήσει τους φίλους της Γιουβέντους μέσω των social media, τονίζοντας πως ανεξαρτήτως της αποχώρησής του από την ομάδα πάντα θα είναι ένας από αυτούς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην κατάφερε να πανηγυρίσει με τη φανέλα της Γιουβέντους το Champions League που τόσο πολύ ήθελε, αλλά ξεκαθάρισε στους φίλους των μπιανκονέρι πως έδωσε για την ομάδα ακόμα και την ψυχή του.

Μετά την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεγάλη επιστροφή του Πορτογάλου σταρ στο Ολντ Τράφορντ, ο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τον κόσμο του ιταλικού συλλόγου με ένα video στα social media κι ένα ωραίο μήνυμα.

Αν και πλέον θα αγωνίζεται με τους Κόκκινους Διαβόλους, ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε πως πάντοτε ένα μέρος της καρδιάς του θα ανήκει στη Γιουβέντους, στην οποία πέρασε τρία γεμάτα χρόνια, συμπεριλαμβάνοντας στο "αντίο" του μερικούς από τους στίχους του ύμνου της.

"Σήμερα φεύγω από ένα καταπληκτικό κλαμπ, το μεγαλύτερο στην Ιταλία και σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα σε όλη την Ευρώπη. Έδωσα την καρδιά και την ψυχή μου για τη Γιουβέντους και θα αγαπώ πάντα την πόλη του Τορίνο μέχρι τις τελευταίες μέρες μου. Οι 'tiffosi bianconeri' πάντα με σεβόντουσαν και προσπάθησα να τους ευχαριστήσω με το να παίζω για αυτούς σε κάθε παιχνίδι, κάθε σεζόν, κάθε διοργάνωση. Στο τέλος, μπορούμε όλοι να κοιτάξουμε πίσω και να συνειδητοποιήσουμε ότι πετύχαμε σπουδαία πράγματα, όχι όλα όσα θα θέλαμε, αλλά παρόλα αυτά, γράψαμε μια όμορφη ιστορία μαζί.

Γιούβε, η ιστορία μίας μεγάλης αγάπης.

Λευκό που αγκαλιάζει το μαύρο.

Καρδιά που ξεσηκώνεται πραγματικά.

Η Γιούβε για πάντα θα υπάρχει.

Θα είμαι πάντα ένας από εσάς. Είστε τώρα μέρος της ιστορίας μου, καθώς αισθάνομαι ότι είμαι μέρος της δικής σας. Ιταλία, Γιούβε, Τορίνο, tiffosi bianconeri, θα είστε πάντα στην καρδιά μου".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ