ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ρομπέρτο είναι η προτεραιότητα του Ολυμπιακού"

"Ο Ρομπέρτο είναι η προτεραιότητα του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", ο Ολυμπιακός προσπαθεί από τώρα να αποκτήσει το πάνω χέρι για την παραμονή του Ρομπέρτο στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και ημέρες πως ό,τι και να γίνει ο Ρομπέρτο θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται ο ετήσιος δανεισμός του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Είναι προφανές πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της φετινής ομάδας. Για αυτό και όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo" , ο Ολυμπιακός προσπαθεί από τώρα να κρατήσει τον 27άχρονο στο μεγάλο λιμάνι και την επόμενη σεζόν.

Ο Ρομπέρτο αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οι Ισπανοί αναφέρουν ό,τι κι εμείς: πολλά θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης σχετικά με τη θέση του βασικού τερματοφύλακα ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς. Ο Μιγκέλ Άνχελ Μογιά της Χετάφε αποτελεί τον πρώτο στόχο σε περίπτωση που δεν παραμείνει ο Βέλγος, Τιμπό Κουρτουά, που ανήκει στην Τσέλσι.

Εδώ εμπλέκεται ο Ρομπέρτο, καθώς η Ατλέτικο ενδέχεται να χρησιμοποιήσει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ρομπέρτο στη Χετάφε για να αποκτήσει τον 29άχρονο Μογιά. Επίσης, το συμβόλαιο του 34άχρονου Ντανιέλ Αρανθούμπια με τους "ροχιμπλάνκος" ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν πρόκειται να ανανεωθεί με τα έως τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αποκτήσει, πριν από το τέλος της σεζόν, μέρος των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο. "Σύμμαχος" των Νταμπλούχων Ελλάδας είναι ο ίδιος ο Ρομπέρτο, ο οποίος είναι απόλυτα ευχαριστημένος με όλα όσα έχει συναντήσει στο μεγάλο λιμάνι. Και αν δεν προορίζεται για βασικός στην Ατλέτικο την επόμενη σεζόν, οι ερυθρόλευκοι έχουν αρκετές πιθανότητες για να κρατήσουν τον σπουδαίο τερματοφύλακα στις τάξεις τους. Ο Ρομπέρτο δεν θα γυρίσει στο "Βιθέντε Καλντερον" για εναλλακτική λύση, ούτε θα πάει σε ομάδα που δεν τον καλύπτει αγωνιστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ