ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Ρομάριο έχασε τη μητέρα του και την αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση

Ο παλαίμαχος σταρ της Μπαρτσελόνα, Ρομάριο
Ο παλαίμαχος σταρ της Μπαρτσελόνα, Ρομάριο © 2015 ERALDO PERES / AP IMAGES

Σε πένθος βυθίστηκε ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, με τον Ρομάριο να χάνει τη μητέρα και να την αποχαιρετάει μέσω μίας άκρως συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram.

Ο Ρομάριο, ένας από τους χαρισματικούς επιθετικούς που έχει βγάλει το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και του οποίου η δεινότητα ως στράικερ συγκρίνεται με εκείνη των συμπατριωτών του, Πελέ και Ρονάλντο, περνάει δύσκολες ώρες.

Αιτία ο θάνατος της μητέρας του, με τον 58χρονο πλέον θρύλο της Σελεσάο να γνωστοποιεί την απώλεια που είχε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και να την αποχαιρετάει με μία άκρως τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση.

"Με ατελείωτη θλίψη και ήδη με τεράστια νοσταλγία, λέω αντίο στη μεγάλη μου αγάπη, στην βασίλισσά μου, στην γυναίκα που μου έδωσε ζωή και με οδήγησε στο δρόμο της ειλικρίνειας.

Η αγαπημένη μου μαμά πήγε να συναντήσει τον Ουράνιο Πατέρα. Ο πόνος που βιώνουμε αυτή τη στιγμή είναι απερίγραπτος, αλλά είμαστε σίγουροι πως η αγάπη που μας χάρισε είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχουμε.

Όλοι όσοι με ακολουθούν, γνωρίζουν τη μητέρα μου επειδή ήταν πάντα μαζί μου. Ήταν εκείνη που συγκινήθηκε και συγκίνησε την Βραζιλία σπάζοντας μπουκάλια σε καθένα από τα γκολ μου στο Μουντιάλ του 1994.

Σήμερα έχασα τη μητέρα μου αλλά έχασα επίσης και την καλύτερη φίλη μου, την πιο ενθουσιώδη οπαδό μου και την δασκάλα της ζωής μου. Μαμά, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας.

Σε ευχαριστώ για όλα!!! Αναπαύσου εν ειρήνη δίπλα στον Κύριο και αγκάλιασε τον πατέρα για μας. Θα σε αγαπώ για πάντα! Ζητάω από τον Ουράνιο Πατέρα τη δύναμη για να αντιμετωπίσω αυτή τη δύσκολη στιγμή με την οικογένειά μου", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ρομάριο.

Σημειώνεται πως ο άλλοτε επιθετικός των Αϊντχόφεν και Μπαρτσελόνα ήταν πρωταγωνιστής στο Μουντιάλ του 1994 στην κατάκτηση του τίτλου από την εθνική Βραζιλίας, με τον Ρομάριο να έχει ολοκληρώσει την καριέρα του σημειώνοντας πάνω από 700 γκολ και όντας ένας από τους ελάχιστους παίκτες με τουλάχιστον 100 γκολ για τρεις διαφορετικούς συλλόγους.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ