ΠΑΟΚ

"Ο Ρέμπε αναλαμβάνει αθλητικός διευθυντής στη Νυρεμβέργη"

"Ο Ρέμπε αναλαμβάνει αθλητικός διευθυντής στη Νυρεμβέργη"
Ο Όλαφ Ρέμπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε EUROKINISSI

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε να συζητά με ομάδες της πατρίδας του για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "BILD Sport", ο Όλαφ Ρέμπε αναλαμβάνει την θέση του αθλητικού διευθυντή της Νυρεμβέργης καθώς αποτελεί προσωπική του προέδρου της γερμανικής ομάδας, Ντίτερ Χέκινγκ.

Τα δημοσιεύματα αυτά ακολουθούν εκείνα που ήθελαν τον Ρέμπε αν είναι ένας από τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Όπως και να έχει τα ρεπορτάζ φαίνεται πως αποτελούν τον καπνό σε μια…φωτιά που υπάρχει με κλίμα για τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου να είναι και το καλύτερο δυνατό. Και αυτό διότι του καταλογίζονται άστοχες επιλογές το περασμένο καλοκαίρι, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Αντόνιο Τσόλακ και ευθύνες για το γεγονός ότι οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν για να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της πίεσης από το Financial Fair Play, να κρίνονται τελικά αποτυχημένες.

Ο Ρέμπε δείχνει να χάνει αρκετά από τα ερείσματα που είχε όταν ανέλαβε το πόστο του στο ΠΑΟΚ και ίσως και ο ίδιος να έχει αντιληφθεί την κατάσταση που δημιουργείται και να ετοιμάζει την επόμενη ημέρα στην καριέρα του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ