ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Ράσμους Κρίστενσεν στο SPORT24: "Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τον Εμπαπέ, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο"

Ο Ράσμους Κρίστενσεν
Ο Ράσμους Κρίστενσεν SPORT24

Ο δεξιός μπακ της εθνικής Δανίας, Ράσμους Κρίστενσεν μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη μετά την ήττα από τη Γαλλία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ, εκθειάζοντας τον Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο χαρακτήρισε τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

Η Δανία γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Γαλλία για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου και πλέον ο αγώνας με την Αυστραλία μετατρέπεται σε τελικό, αφού η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ χρειάζεται μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των 16 του Μουντιάλ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο δεξιός μπακ της εθνικής Δανίας, Ράσμους Κρίστενσεν μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη στη μικτή ζώνη του γηπέδου, εκθειάζοντας τον Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίο χαρακτήρισε τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

- Η Δανία διατηρεί ελπίδες για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Είσαι αισιόδοξος ότι μπορεί να τα καταφέρει;

"Ναι, φυσικά. Πρέπει να το πιστέψουμε. Πρέπει να νικήσουμε την Αυστραλία. Είναι ένας τελικός για εμάς. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

- Τι πήγε λάθος στο αποψινό παιχνίδι; Έπαιξε ρόλο η παρουσία του Εμπαπέ, ο οποίος ήταν ασταμάτητος;

"Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο παίκτη. Πρόκειται για τον καλύτερο επιθετικό αυτή την στιγμή στον κόσμο. Ίσως γενικά τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Είχαμε έναν αγώνα με τη Γαλλία πριν από τρεις μήνες, όπου είχε την αντίστοιχη εικόνα. Άρχισε αθόρυβα, στη συνέχεια έχασε 2-3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Ωστόσο, σήμερα κατάφερε να σκοράρει".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ