ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ράνγκνικ είπε στους διοικούντες ότι οι Μαγκουάιρ, Σο και Μπισάκα δεν κάνουν για την Γιουνάιτεντ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις | 8 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις | 8 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Δημοσιεύματα από το Νησί αναφέρουν πως ο Ραλφ Ράνγκνικ είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε αυτήν υποστήριξε πως οι Μαγκουάιρ, Σο και Γουάν-Μπισάκα θα πρέπει να αντικατασταθούν από τον σύλλογο.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ θα είναι στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το φινάλε της σεζόν για να ακολουθήσει μία διετία που θα έχει ρόλο συμβούλου στο σύλλογο και ήδη έχει αρχίσει να αξιολογεί το ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Τα πρώτα συμπεράσματα μάλιστα του Γερμανού μόνο ελπιδοφόρα δεν είναι, με δημοσιεύματα από το Νησί να αναφέρουν πως είχε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη των κόκκινων διαβόλων και τους διαμήνυσε πως η ομάδα χρειάζεται αλλαγές προσώπων, ειδικά στην άμυνα.

Η οπισθοφυλακή είναι η αχίλλειος πτέρνα σύμφωνα με τον Γερμανό, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έβγαλε στη σέντρα τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες της Γιουνάιτεντ, ζητώντας την αντικατάστασή τους.

Πρόκειται για τον κάπτεν Χάρι Μαγκουάιρ και τους δύο ακραίους μπακ, Λουκ Σο και Άαρον Γουάν-Μπισάκα, με το γεγονός αυτό να προκαλεί αμηχανία στους διοικούντες τον σύλλογο από τη στιγμή που έδωσαν 80 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Μαγκουάιρ από την Λέστερ (ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου) αλλά και 50 εκατομμύρια για τον Γουάν-Μπισάκα και 30 εκατομμύρια για τον Σο.

Μάλιστα, πέρα από τις αρνητικές εισηγήσεις για τους τρεις παραπάνω αμυντικούς, ο Ράνγκνικ φέρεται να πρότεινε και κάποιους παίκτες που θα μπορούσαν να αποκτηθούν για να καλύψουν τα κενά τους, με τα ονόματα των Μαξ Κίλμαν των Γουλβς (στόπερ) και Αμαντού Χαϊνταρά της Λειψίας (μέσος που μπορεί να παίξει και ως αμυντικός) να φιγουράρουν στη λίστα του.

Την ίδια ώρα, ο Γερμανός ανέφερε και κάποιους παίκτες που του έχουν κάνει θετική εντύπωση σε αυτούς τους πρώτους μήνες παρουσίας του στο "Ολντ Τράφορντ", με τον Βραζιλιάνο μέσο, Φρεντ, να εμφανίζεται από τα αγγλικά ΜΜΕ να ανήκει στην παραπάνω κατηγορία.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ