ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο προπονητής της Βέρντερ παραιτήθηκε μετά τις κατηγορίες για απόκτηση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού

Ο Μάρκους Ανφάνγκ σε συνέντευξη Τύπου της Βέρντερ Βρέμης
Ο Μάρκους Ανφάνγκ σε συνέντευξη Τύπου της Βέρντερ Βρέμης PRINT SCREEN

Η Βέρντερ Βρέμης έκανε γνωστό πως ο προπονητής της, Μάρκους Ανφάνγκ, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του, την ώρα που είναι σε εξέλιξη έρευνα εισαγγελέα για το αν έχει αποκτήσει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Μπορεί ο Μάρκους Ανφάνγκ να διέψευσε κατηγορηματικά την κατηγορία πως απέκτησε πρόσφατα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού όμως η υπόθεση αυτή, με την έρευνα να εκκρεμεί εις βάρος του, είχε ως αποτέλεσμα να απωλέσει τη θέση του πρώτου προπονητή στην Βέρντερ.

Την είδηση αυτή έδωσε στο φως της δημοσιότητας η ομάδα της Βρέμης το Σάββατο (20/11) στο περιθώριο του αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας με την Σάλκε (1-1), με τον Άνφανγκ να αφήνει το πόστο του εν μέσω της έρευνας που έχει ανοίξει εις βάρος του από πλευράς εισαγγελέα.

"Εξαιτίας της απίστευτης πίεσης που προκλήθηκε στο σύλλογο, στην ομάδα, στην οικογένειά μου και σε εμένα τον ίδιο, πήρα την απόφαση να εγκαταλείψε άμεσα τη θέση μου ως πρώτος προπονητής της Βέρντερ", ανέφερε ο Ανφάνγκ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Βέρντερ, ενώ την αποχώρησή του από τους πράσινους της Βρέμης έκανε γνωστή και ο βοηθός του, Φλόριαν Γιούνγκε.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ