ΙΤΑΛΙΑ

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Μπεναλουάν, έριξε μπουνιά σε οπαδό της Πιατσέντζα

Ο Γιοάν Μπεναλουάν με τη φανέλα του Άρη
Ο Γιοάν Μπεναλουάν με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιοάν Μπεναλουάν, έριξε μπουνιά σε οπαδό της Πιατσέντζα, όταν εκείνοι τον πλησίασαν στο πάρκινγκ του γηπέδου μετά την αναμέτρηση με τη Νοβάρα.

Ιστορία με πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Άρη και νυν της Νοβάρα, τον Γιοάν Μπεναλουάν, έφερε στο φως της δημοσιότητας η Gazzetta dello Sport. Συγκεκριμένα, το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τυνήσιος γρονθοκόπησε οπαδό της Πιατσένζα στο πάρκινγκ του γηπέδου.

Το Πιατσέντζα - Νοβάρα για τη Serie C είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των κιτρίνων έφυγε για λίγο από τον πούλμαν των φιλοξενούμενων και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ του γηπέδου, ώστε να παραλάβει κάποια αντικείμενα για έναν συμπαίκτη του.

Τότε τον προσέγγισαν με άγριες διαθέσεις οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας. Η αντίδραση του Μπεναλουάν ήταν άμεση και έριξε γροθιά σε ultra της Πιατσέντζα, γνωστό μάλιστα στην πόλη.

Ο οπαδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έκανε ράμματα στο πρόσωπο. Από την άλλη, ο Μπεναλουάν μεταφέρθηκε στο τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος αργά το βράδυ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ