SUPER LIG

Ο Πέλκας κέρδισε πέναλτι, η Φενέρμπαχτσε δεν νίκησε κόντρα σε 9 παίκτες

Ο Πέλκας στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Πέλκας στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε να νικήσει την Φατίχ Καραγκιουμριούκ των 9 παικτών από το 38' και το 1-1 την αφήνει 16 βαθμούς πίσω από την Τράμπζονσπορ. Χέρι στη γραμμή του γκολ στέρησε γκολ του Δημήτρη Πέλκα.

Η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε στην έδρα της Φατίχ Καραγκιουμριούκ θα έκρινε εν πολλοίς κατά πόσο μπορεί να έχει ελπίδες για τη διεκδίκηση του τίτλου, με τον Γιόαχιμ Λεβ να ετοιμάζεται να αναλάβει. Το τελικό 1-1 και μάλιστα απέναντι σε 9 παίκτες καταδεικνύει ότι φέτος δεν θα είναι η χρονιά της εντός των συνόρων.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31' με τον άλλοτε επιθετικό του ΟΦΗ, Αλεκσάνταρ Πέσιτς. Η απάντηση ήταν άμεση, αφού σε μία φάση διαρκείας στο 37', ο Δημήτρης Πέλκας βρέθηκε έξω από τη μικρή περιοχή και με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα. Το σουτ του δεν κατέληξε στα δίχτυα όμως, αφού απέκρουσε με το χέρι ο στόπερ Μπουράκ Μπεκάρογλου. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε, όμως οι συμπαίκτες του εξακολούθησαν να διαμαρτύρονται. Ο Τζανέρ Ερκίν αντίκρισε κι αυτός κόκκινη κάρτα και ο Μεσούτ Εζίλ ευστόχησε στο πέναλτι, με συνέπεια η Φενέρμπαχτσε να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα.

Ο αγωνιστικός χώρος... κατηφόρησε, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 63ο λεπτό, ο υπηρεσιακός τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ζεκί Γκιελέ, αντικατέστησε τον Πέλκα ψάχνοντας το γκολ της νίκης. Δεν το βρήκε παρά τις ευκαιρίες και το 1-1 άφησε τη Φενέρμπαχτσε 16 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Τράμπζονσπορ.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ