ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Ο Μπακασέτας έβγαλε ασίστ στην ανατροπή της Τράμπζονσπορ

Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζει με τον Άντονι Νουακαέμε γκολ κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζει με τον Άντονι Νουακαέμε γκολ κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Η Τράμπζονσπορ επικράτησε με 2-1 της Αλτάι εκτός έδρας έπειτα από ανατροπή, με τον Τάσο Μπακασέτα να μπαίνει αλλαγή στο ημίχρονο και να βγάζει μια ασίστ.

Η Τράμπζονσπορ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Αλτάι, όμως έφυγε με τη νίκη 2-1 από τη Σμύρνη, έπειτα από ανατροπή στην οποία συμμετείχε ενεργά και ο Τάσος Μπακασέτας με ασίστ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έμεινε εκτός βασικής ενδεκάδας, με τον Αμπντουλάχ Αβτζί να τον ξεκουράζει. Ο Μανώλης Σιώπης αγωνίστηκε βασικός και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο εκπληκτικό σουτ του Τζεμπραΐλ Καραγέλ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 33'.

Στην ανάπαυλα, ο Μπακασέτας πήρε τη θέση του Σιώπη και στο 51' με πανέξυπνη ασίστ στον Αντρέας Κορνέλιους συνέβαλε στην ισοφάριση. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, ο Ουγκουρτζάν Τσακίρ χρειάστηκε ορισμένες φορές για να αποτρέψει νέο γκολ των γηπεδούχων και στο 88' ήρθε η ανατροπή ξανά με τον Δανό επιθετικό των φιλοξενουμένων.

Το 2-1 όχι μόνο διατήρησε σε απόσταση ασφαλείας τον ανταγωνισμό τίτλου, αλλά άνοιξε την "ψαλίδα" από τη Γαλατάσαραϊ στους 21 βαθμούς, αφού η "τσιμπόμ" ηττήθηκε 0-2 στην έδρα της Άδανα Ντεμίρσπορ.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ