ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε σε δίκη πως τρεις παίκτες του στην Ρίο Άβε είχαν πρόταση για μειωμένη απόδοση

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού πριν από ματς με την Μακάμπι Χάιφα | 19 Ιουλίου 2022
Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού πριν από ματς με την Μακάμπι Χάιφα | 19 Ιουλίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, κατέθεσε στο πλαίσιο δίκης γνωστού ατζέντη, με τον Πορτογάλο να αναφέρει πως στο διάστημα που προπονούσε την Ρίο Άβε τρεις παίκτες του τον ενημέρωσαν πως τους είχαν πλησιάσει για να μην έχουν καλή απόδοση σε ματς με την Μπενφίκα.

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στην Πορτογαλία δίκη κατά του Σέζαρ Μποαβεντούρα, με τον γνωστό μάνατζερ να κατηγορείται πως επιχείρησε να "πιάσει" τρεις ποδοσφαιριστές της Ρίο Άβε κατά τη σεζόν 2015-16 ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση σε ματς με αντίπαλο την Μπενφίκα και τον Πέδρο Μαρτίνς να τον "καίει" με τα όσα υποστήριξε

Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής κατάθεσής του από το Κατάρ, ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το επίμαχο παιχνίδι που έλαβε χώρα στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, με τον Πορτογάλο να υποστηρίζει πως τρεις παίκτες του τον ενημέρωσαν πως είχαν δεχτεί προσέγγιση από τον γνωστό μάνατζερ.

"Δύο παίκτες (ο Μαρσέλο και ο Λιόν) ήρθαν στο γραφείο μου και ενημέρωσαν ότι είχαν στρατολογηθεί από έναν ατζέντη, χωρίς να διευκρινίσουν το όνομά του, το οποίο έμαθα αργότερα μέσω των ΜΜΕ.

Ενημέρωσα τους υπεύθυνους της Ρίο Άβε για αυτό που είχε συμβεί. Οι αθλητές ένιωθαν εμφανώς άβολα και ζήτησαν να μην παίξουν επειδή ήταν φοβισμένοι, ένα αίτημα που αρνήθηκα. Τους εμπιστευόμουν.

Δεν θυμάμαι τι ποσά μου είπαν. Εγώ ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο και έθεσα το θέμα στα αποδυτήρια. Τελικά, έβαλα τους δύο να παίξουν και δεν θυμάμαι κάποιος από αυτούς να είχε μειωμένη απόδοση", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνς σύμφωνα με δημοσίευμα της "O Jogo".

Σημειώνεται πως στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι κατηγορούμενη η Μπενφίκα, με το δικαστήριο να έχει κρίνει πως ο Σέζαρ Μποαβεντούρα ενεργούσε μόνος του και δεν είχε εντολή από τον σύλλογο να διαφθείρει τους αθλητές.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ