ΙΤΑΛΙΑ

Ο Πέδρο απάντησε στον Μουρίνιο: "Είναι αστείος, όταν δεν μιλάει για τον διαιτητή, μιλά για κάποιον παίκτη"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του τελικού Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του τελικού Europa League ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα © 2023 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Ο Πέδρο δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του Ζοζέ Μουρίνιο, που τον χαρακτήρισε "κολυμβητή", και μιλώντας στο Sport Italia υποστήριξε ότι είναι γνωστές οι "τεχνικές" του Πορτογάλου.

Το πρώτο φετινό Derby della Capitale δεν είχε τις πολλές μεγάλες φάσεις και μοιραία Ρόμα και Λάτσιο έμειναν στο μηδέν.

Στο φινάλε ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τον άλλοτε παίκτη του στην Τσέλσι, Πέδρο, θέλοντας να τονίσει την τάση του Ισπανού να επιδιώκει επαφές σε αρκετές περιπτώσεις με παίκτες της Ρόμα.

"Ο Πέδρο είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής αλλά θα μπορούσε να είναι και κολυμβητής επειδή είναι φανταστικός ο τρόπος που βουτάει στην πισίνα".

Από τη μεριά του ο 36χρονος σχολίασε τη δήλωση του Special One, εξηγώντας ότι δεν εκπλήσσεται απ' όσα λέει ο Πορτογάλος.

""Ξέρουμε πώς είναι ο Μουρίνιο, το έχει κάνει στο παρελθόν. Λέει ένα πράγμα και μετά λέει το άλλο. Θυμάμαι όταν κερδίσαμε τη Ρεάλ είπε άλλα πράγματα, όταν νικήσαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 - εγώ ήμουν στην Τσέλσι - είπε ακόμα περισσότερα.

Πέρυσι, στα ντέρμπι της Ρόμα είπε ακόμα περισσότερα. Πάντα έτσι είναι. Όταν δεν μιλάει για τον διαιτητή, θα μιλήσει για το καλεντάρι ή για έναν παίκτη που πέφτει στο γήπεδο.

Τον ξέρω πολύ καλά. Είναι πολύ αστείος άνθρωπος. Δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά που λέει, γιατί ξέρω ότι τα χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει ένταση στο ντέρμπι. Τον ξέρω πολύ καλά, ήταν προπονητής μου κάποτε" είπε ο Ισπανός στο Sport Italia.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ