ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Ο Πέδρο θα ήταν φανταστικός... κολυμβητής"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο | 12 Νοεμβρίου 2023
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο | 12 Νοεμβρίου 2023 @2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Το πρώτο φετινό Derby della Capitale δεν είχε τις πολλές μεγάλες φάσεις και έμεινε μοιραία στο μηδέν, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να βρίσκει πάντως τον τρόπο να κλέψει την παράσταση με τις δηλώσεις του στο φινάλε.

Τόσο η Ρόμα όσο και η Λάτσιο ήθελαν πολύ τη νίκη στο πρώτο μεταξύ τους φετινό ντέρμπι για να πλησιάσουν την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας όμως απέτυχαν αμφότερες, αφού ουσιαστικά η μία εξουδετέρωσε την άλλη (0-0) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A.

Το συνολικό 0.72 xgoals των δύο ομάδων είναι ενδεικτικό των ελάχιστων καθαρών ευκαιριών και τα 25 φάουλ και οι 4 κίτρινες κάρτες είναι χαρακτηριστικό του δυναμισμού που επέδειξαν οι δύο μονομάχοι, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι εκείνος που ουσιαστικά έκλεψε την παράσταση στο φινάλε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο Πέδρο είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής αλλά θα μπορούσε να είναι και κολυμβητής επειδή είναι φανταστικός ο τρόπος που βουτάει στην πισίνα", είπε για τον άλλοτε παίκτη του στην Τσέλσι, θέλοντας να τονίσει την τάση του Ισπανού να επιδιώκει επαφές σε αρκετές περιπτώσεις με παίκτες της Ρόμα.

Όσον αφορά στην κόντρα του με την Λάτσιο του Μαουρίτσιο Σάρι, ο special one δήλωσε: "Όταν παίζεις, θέλεις να κερδίζεις, είναι όμως ένας κερδισμένος πόντος και προτιμότερος από το να χάναμε.

Όταν παίζεις με ομάδες του ίδιου επιπέδου με εσένα και φέρνεις ισοπαλία, αυτό σημαίνει πως δεν επιτρέπεις σε έναν ανταγωνιστή σου να πάρει τρεις βαθμούς. Είναι ένας θετικός βαθμός, είμαστε ζωντανοί".

TAGS ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ