ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βλέπει και τον Ρικάρντο Μάνγκας για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Ρικάρντο Μάνγκας επιτηρεί τον Μπουμπακάρ Καμαρά
Ο Ρικάρντο Μάνγκας επιτηρεί τον Μπουμπακάρ Καμαρά @ 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, Ρικάρντο Μάνγκας, που αγωνιζόταν με δανεισμό από την Μποαβίστα στην Μπορντό είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας του, καθώς αυτή την στιγμή το μοναδικό ενεργό συμβόλαιο για την 1η Ιουλίου είναι αυτό του Μάριου Τσαούση.

Λογικά μέχρι τότε θα έχει κλείσει η συμφωνία που όλοι περιμένουν για την παραμονή του Βιεϊρίνια, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος χρειάζεται απαραίτητα έναν ακόμη αριστεροπόδαρο μπακ. Ο Ζοζέ Μπότο έχει επικεντρώσει στη συγκεκριμένη θέση της προσπάθειες τους μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι που θα καλύψει το κενό κάτω από τα δοκάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο ΠΑΟΚ είναι αυτή του Ρικάρντο Μάνγκας που ανήκει στην Μποαβίστα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με δανεισμό στην Μπορντό. Ο Πορτογάλος είχε φέτος 3 γκολ και 2 ασίστ σε 29 συμμετοχές που δεν βοήθησαν τελικά τους Γιρονδίνους να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην 2η κατηγορία.

Έτσι ο 24χρονος ακραίος αμυντικός επιστρέφει στην πατρίδα του παρά το γεγονός ότι η Μπορντό είχε το δικαίωμα να εξαγοράσει τα δικαιώματα του. Έτσι ο Ζοζέ Μπότο, που τον γνωρίζει από την θητεία του στα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, θέλει να επωφεληθεί από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και να τον φέρει στην Τούμπα.

Πρόκειται για έναν επιθετικογενή μπακ, με ύψος 1,79 και με ταχύτητα με την μπάλα και χωρίς αυτήν που ωστόσο δεν αμελεί και τα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι και την 2η ομάδα των Αετών της Λισαβόνας. Το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή από την Ντεπορτίβο Άβες στην Μποαβίστα με την οποία αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια με απολογισμό 3 γκολ και 1 ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ