ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Κριστιάν Λουιντάμα σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Κριστιάν Λουιντάμα με τη φανέλα της Γαλατασαράι
Ο Κριστιάν Λουιντάμα με τη φανέλα της Γαλατασαράι © 2018 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Στην Τουρκία γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση 2,5 εκατομμυρίων στη Γαλατασαράι για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, Κριστιάν Λουιντάμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στην Γαλατασαράι για τον 27χρονο Κονγκολέζο στόπερ, Κρίστιαν Λουινταμά.

Μάλιστα οι Τούρκοι γράφουν ότι ο Δικέφαλος προσφέρει στην Γαλατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον 27χρονο στόπερ που έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το συγκεκριμένο σενάριο πάντως φαίνεται "τραβηγμένο" καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει να είναι καλυμένος από τους στόπερ που έχει στην ομάδα του με τους έμπειρους Βαρέλα και Κρέσπο σε πρώτο πλάνο, τους Μιχαηλίδη και Μιχάι ως εναλλακτικές και τον Ίνγκασον να υπολογίζεται ότι θα επανέλθει από τον τραυματισμό του τον επόμενο μήνα.

Το φλερτ με τον Κονγκολέζο αμυντικό θα μπορούσε να έχει βάση μόνο σε περίπτωση αποχώρησης κάποιου από τους στόπερ που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ του Δικεφάλου κάτι που για την ώρα δεν έχει προκύψει τουλάχιστον σοβαρά ως ενδεχόμενο.

Όπως και να έχει ο Λουινταμά είναι βασικός και αναντικατάστατος στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η Γαλατά έχοντας 6 συμμετοχές ως βασικός σε ισάριθμους επίσημους αγώνες. Μάλιστα η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ