ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Τάσο Δώνη και τη Ρεμς

Reims' Anastasios Donis is in action during the French League One soccer match between Lille and Reims at the Stade Pierre Mauroy stadium in Villeneuve-d'Ascq, France, Wednesday, Sept. 22, 2021. (AP Photo/Michel Spingler)
Reims' Anastasios Donis is in action during the French League One soccer match between Lille and Reims at the Stade Pierre Mauroy stadium in Villeneuve-d'Ascq, France, Wednesday, Sept. 22, 2021. (AP Photo/Michel Spingler) © 2021 MICHEL SPINGLER / AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρεμς για το δανεισμό του Τάσου Δώνη με οψιόν αγοράς ενώ μικρές λεπτομέρειες χωρίζουν το deal και με τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ ο οποίος αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα (27/6) στη Θεσσαλονίκη.

Ο μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να κλείνουν τη μια υπόθεση μετά την άλλη ούτως ώστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει στη διάθεση του τους παίκτες που επιθυμεί. Έτσι μετά τον Τιάγκο Ντάντας, την ανανέωση του Σβαμπ, τις υπογραφές με τον Κάργα και την άφιξη του Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα μιας μεταγραφής.

Και συγκεκριμένα αυτής του Τάσου Δώνη, μια κίνηση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ την οποία είχε αποκαλύψει το SPORT24 από τις 7 Ιουνίου.

Τα βρήκε με τη Ρεμς, συμφωνία και με Δώνη

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ πλέον έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρεμς για το δανεισμό του διεθνή Έλληνα εξτρέμ με τις δύο ομάδες να τα έχουν βρει σε όλα και στα ποσά του δανεισμού και στα ποσά της οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι και αν τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Τάσο Δώνη.

Ο δικέφαλλος έχει συμφωνήσει αι με τον 26χρονο (σ.σ. 29 Αυγούστου 1996) επιθετικό και μένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό της μετακίνησης του στον ΠΑΟΚ και ο Δώνης να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ελλάδα.

Μέχρι τη Δευτέρα στην Ελλάδα

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν μάλιστα τον Τάσο Δώνη στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (27/6) το βράδυ ενώ πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο 26χρονος επιθετικός είναι στη Γαλλία τις τελευταίες μέρες αλλά με σκοπό να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μετακόμιση του στη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας εξτρέμ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Παιανίας, αλλά ποτέ δεν αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς σε αρκετά νεαρή ηλικία και σε επίπεδο ακαδημιών έφυγε από το τριφύλλι για να αγωνιστεί στις ακαδημίες της Γιουβέντους.

Ακολούθησε η Σασουόλο και η Λουγκάνο στην Ελβετία και εν συνεχεία η Ligue 1 όπου έπαιξε με τη φανέλα της Νις για μια σεζόν. Από τη Γαλλία πήγε στη Γερμανία και την Bundesliga και συγκεκριμένα στην Στουντγκάρδη που παρέμεινε για δύο σεζόν.

Επιστροφή στη Ligue 1, αυτή τη φορά για τη φανέλα της Ρεμς στην οποία έπαιξε αρκετά τον πρώτο χρόνο, εν συνεχεία το δεύτερο χρόνο δόθηκε δανεικός στη Φένλο όπου έπαιξε μαζί με τον αδερφό του Χρήστο πριν επιστρέψει και πάλι στη Ρεμς για τη σεζόν 2021-22.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ