ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη λίστα για τα εξτρέμ ο Τάσος Δώνης

Ο Τάσος Δώνης σε παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας το 2017
Ο Τάσος Δώνης σε παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας το 2017 IN TIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζει για την ενίσχυση της επίθεσης του τον 25χρονο διεθνή επιθετικό Τάσο Δώνη.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παντού και εξετάζει κάθε καλή περίπτωση αναφορικά με τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν και μια από τις περιπτώσεις που βρίσκεται ανάμεσα στη short-list των ονομάτων που έχουν ξεχωρίσει για τα άκρα της επίθεσης σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 είναι αυτό του Τάσου Δώνη.

Ο 26χρονος (σ.σ. 29 Αυγούστου 1996) διεθνής επιθετικός μπορεί να παίξει τόσο στις τρεις θέσεις πίσω από το φορ όσο και ως μοναδικός προωθημένος υπό συνθήκες.

Ο Δώνης ανήκει στην Ρεμς και έχει συμβόλαιο έως το 2024 αλλά δεν υπολογίζεται καθώς φέτος αγωνίστηκε ελάχιστα καθώς έπαιξε μόλις σε 15 ματς με χρόνο συμμετοχής 491 λεπτά και δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Όποτε αν όντως ο ΠΑΟΚ περάσει στο επόμενο στάδιο αυτό των επαφών και της απόκτησης του θα μπορούσε να βρει δίαυλο επικοινωνίας με το σύλλογο από τη Γαλλία και να τον κάνει δικό του.

Ο Έλληνας εξτρέμ ο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού έχει αγωνίστει σε επαγγελματικό επίπεδο μόνο στο εξωτερικό και ποτέ στην Ελλάδα. Σε επίπεδο ακαδημιών έφυγε από το τριφύλλι για να παίξει στην Γιουβέντους.

Ακολούθησε η Σασουόλο και η Λουγκάνο στην Ελβετία και εν συνεχεία η Ligue 1 όπου έπαιξε με τη φανέλα της Νις για μια σεζόν. Από τη Γαλλία πήγε στη Γερμανία και την Bundesliga και συγκεκριμένα στην Στουντγκάρδη που παρέμεινε για δύο σεζόν. Επιστροφή στη Ligue 1, αυτή τη φορά για τη φανέλα της Ρεμς στην οποία έπαιξε αρκετά τον πρώτο χρόνο, εν συνεχεία το δεύτερο χρόνο δόθηκε δανεικός στη Φένλο όπου έπαιξε μαζί με τον αδερφό του Χρήστο πριν επιστρέψει και πάλι στη Ρεμς για τη σεζόν 2021-22.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του καθώς και το Αμβούργο είναι από τις ομάδες που έχουν ρωτήσει για το στάτους του Έλληνα επιθετικού.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ