ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο ΠΑΟΚ απέχει 5 βαθμούς απ' το να εισπράξει 7.000.000 ευρώ λόγω Γιαννούλη

Ο ΠΑΟΚ απέχει 5 βαθμούς απ' το να εισπράξει 7.000.000 ευρώ λόγω Γιαννούλη
Ο Γιαννούλης στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ EUROKINISSI

Η Νόριτς ετοιμάζεται να πανηγυρίσει μαθηματικά την επιστροφή της στην Premier League ύστερα από το 7-0 επί της Χάντερσφιλντ και ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει λόγω Δημήτρη Γιαννούλη.

Η φετινή εκπληκτική πορεία της Νόριτς επιστεγάστηκε με ένα εντυπωσιακό 7-0 επί της Χάντερσφιλντ για την 40ή αγωνιστική της Championship. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε είναι πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα, έχει να ηττηθεί από τις αρχές Φεβρουαρίου και ύστερα από 2 σερί ισοπαλίες, επέστρεψε στις επιτυχίες.

Με 87 βαθμούς και 6 αγώνες να απομένουν στην κανονική διάρκεια, μοιάζει απίθανο η Νόριτς όχι απλά να μην προβιβαστεί, αλλά να μην κατακτήσει και τον τίτλο της κατηγορίας. Μαθηματικά χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα, αφού απέχει 17 βαθμούς απ' την 3η Μπρέντφορντ (δηλαδή από τη θέση που αρχίζουν τα playoffs ανόδου), η οποία έχει αγώνα λιγότερο. Αν η Νόριτς κατακτήσει ακόμα 5 βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια, η Μπρέντφορντ δεν θα έχει μαθηματική πιθανότητα να την ξεπεράσει και ως εκ τούτου τα "καναρίνια" θα επιστρέψουν και τυπικά στην Premier League.

Σε πρακτικό επίπεδο, μία τέτοια εξέλιξη σημαίνει για τον ΠΑΟΚ ότι εν ευθέτω χρόνω θα εξασφαλίσει περίπου 7.000.000 ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που έχει προσδιοριστεί ως ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος αγωνίζεται στη Νόριτς αυτό το 6μηνο με τη μορφή δανεισμού. Οι δύο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει σε αυτήν τη μορφή αγοραπωλησίας και όλα δείχνουν ότι κανείς δεν βγήκε χαμένος.

Ο Γιαννούλης ήδη πρόλαβε να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ της κατηγορίας. Στο παιχνίδι με τη Νόριτς έχασε ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ (τελικά το έκανε ο Τέεμου Πούκι, που σημείωσε χατ τρικ), ενώ γενικά έχει απουσιάσει μόνο από 2 αγώνες, ένας εκ των οποίων προ ημερών επειδή βρισκόταν σε υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας.

Ο 25χρονος διεθνής θα ακολουθήσει τη Νόριτς στα "μεγάλα σαλόνια", κάτι που εξασφαλίζει στο σύλλογο ένα ποσό της τάξης των 200.000.000 σε βάθος 3ετίας. Ένα κομμάτι εξ αυτών θα καταλήξει στα ταμία του ΠΑΟΚ πολύ σύντομα, μόλις η Νόριτς βρει αυτούς τους πολυπόθητους 5 βαθμούς που τη χωρίζουν από τη μαθηματική άνοδο. Τα επόμενα παιχνίδια της είναι με Ντέρμπι (10/4, εκτός), Μπόρνμουθ (17/4, εντός), Γουότφορντ (20/4, εντός), ΚΠΡ (24/4, εκτός), Ρέντινγκ (1/5, εντός) και Μπάρνσλεϊ (8/5, εκτός), κάτι που σημαίνει ότι είναι ζήτημα ημερών να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Η εκπομπή Game Night του SPORT 24 με τον Παντελή Βλαχόπουλο έρχεται να προσφέρει μία διαφορετική οπτική στα αθλητικά δρώμενα, με στόχο να γίνουμε μία μεγάλη παρέα, μέσα σε ένα υπερσύγχρονο studio. Πρεμιέρα με καλεσμένο τον Νίκο Νταμπίζα.

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ