ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Γιαννούλης είναι ήδη στην κουβέντα για τον καλύτερο αριστερό μπακ της Championship

Ο Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς
Ο Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς NORWICH INSTAGRAM

Ο Δημήτρης Γιαννούλης κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Νόριτς και ήδη γίνεται κουβέντα στην Αγγλία για το αν είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ της Championship.

Οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις του Δημήτρη Γιαννούλη με τη φανέλα της Νόριτς είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές στην Championship. Ο διεθνής αριστερός μπακ των "Καναρινιών", ο οποίος εννοείται ότι βρίσκεται στις επιλογές του Τζον Φαν Σιπ στην Εθνική ομάδα, έχει κερδίσει φανέλα βασικού, ενώ η ομάδα του κάνει πορεία ανόδου

Μετράει ως τώρα 11 συμμετοχές, ενώ έχει και εξαιρετικές επιδόσεις στα παιχνίδια του. Μάλιστα, ήδη γίνεται κουβέντα στο Νησί για το αν είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ της κατηγορίας. Ο Γιαννούλης είναι δανεικός στη Νόριτς και η συμφωνία με τα "καναρίνια" κάνει λόγο για υποχρεωτική αγορά σε περίπτωση ανόδου στην Premier League.

Δεν θα αργήσει βέβαια και το βήμα παραπάνω για τον ίδιο, αν παραμείνει προσγειωμένος και να συνεχίσει να παίζει τόσο καλά, όσο μέχρι σήμερα, δείχνοντας ότι αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

"Ο Γιαννούλης στα 11 πρώτα παιχνίδια του με τη Νόριτς. 21 κερδισμένες μάχες στον αέρα 28 επιτυχημένα τάκλιν, 15 κλεψίματα, 74 ανακτήσεις μπάλας, 11 ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί απ' αυτόν, 14 ολοκληρωμένες ντρίμπλες. 8 φορές ανέπαφη εστία για την ομάδα. Είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ στην κατηγορία;", αναφέρει σχετικό tweet για τον Γιαννούλη.

Ο Γιαννούλης είναι ήδη στην κουβέντα για τον καλύτερο αριστερό μπακ της Championship

Photo credits: Norwich Instagram

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ