ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε δανεικό στον ΟΦΗ τον Αντώνη Πετρόπουλο μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε δανεικό στον ΟΦΗ τον Αντώνη Πετρόπουλο μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε δανεικό στον ΟΦΗ τον Αντώνη Πετρόπουλο μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Παράσχος ήθελε να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή και τελικά βρήκε την λύση στο πρόσωπο του Αντώνη Πετρόπουλου. Ο 22χρονος φορ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, όμως μετά την επικείμενη συμφωνία με τον Μανούτσο Γκονσάλβες οι ''πράσινοι'' αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον Πετρόπουλο στους Κρητικούς μέχρι την λήξη της περιόδου.
Ο νεαρός διεθνής επιθετικός θα είναι στο Ηράκλειο την Παρασκευή και θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου, όμως είναι δύσκολο να προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι ''μελανόλευκοι'' είχαν εκφράσει ενδιαφέρον και για την απόκτηση του Θανάση Τσίγκα, όμως ο πρώην επιθετικός του ''τριφυλλιού'' προτίμησε να μείνει στο Λεκανοπέδιο και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο.

Θεραπεία ο Λεοζίνιο

Με μοναδικό πρόβλημα τον Λεοζίνιο, που ακολουθεί θεραπεία για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, συνεχίστηκε την Πέμπτη (31/1) η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Παράσχος έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα τακτικής, ενώ στη διάρκεια του διτέρματος που έγινε με περιοριστικούς όρους σκόραραν οι Ταραλίδης και Πόποβιτς. Ατομική προπόνηση με τον Φανούρη Πατηνιώτη έκαναν οι Τζόρβας, Κασμερίδης, Γεωργίου και Πίρσμαν.




TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ