ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός και ο Αφελάι

Ο Παναθηναϊκός και ο Αφελάι
Αφελάι

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Σάντερ Μπέραντς που είχε αποκαλύψει την πρόσληψη του Χενκ Χέντερ από τον Παναθηναϊκό σημείωσε ότι οι πράσινοι ήθελαν δανεικό τον Αφελάι αν περνούσαν στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Ιμπραϊμ Αφελάι αποτελεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ το νούμερο ένα στόχο του Ολυμπιακού για την θέση του εξτρέμ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά.

Ένας Ολλανδός δημοσιογράφος όμως έφερε στο φως ένα τρελό σενάριο για ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού για τον διεθνή ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που οι πράσινοι περνούσαν στα πλέι οφ του Champions League.

Συγκεκριμένα ο Σάντερ Μπέραντς είναι ένας Ολλανδός δημοσιογράφος ο οποίος γράφει στο "Voetball.nl" και ο οποίος στην διάρκεια του καλοκαιριού είχε αποκαλύψει την πρόσληψη του Χενκ Χέντερ από τον Παναθηναϊκό μια εβδομάδα σχεδόν πριν ο πρώην τεχνικός της Χέρενφειν έρθει στην Ελλάδα για τους πράσινους.

Τώρα έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ότι το τριφύλλι ήθελε δανεικό τον Αφελάι αλλά από την στιγμή που αποκλείεται από τα προκριματικά του Champions League δεν προχώρησε η περίπτωση του και πλέον ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

"Ο Παναθηναϊκός ήθελε να πάρει δανεικό τον Αφελάι αλλά μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League δεν τον ήθελε πλέον. Ο Αφελάι και ο Ολυμπιακός έχουν ήδη συμφωνήσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ