EURO

Ο Όουεν ισοφάρισε Τσάρλτον και Λίνεκερ!

Ο Όουεν ισοφάρισε Τσάρλτον και Λίνεκερ!
New Image

Ιστορική στιγμή για τον φορ της Νιούκαστλ καθώς έφτασε τα 40 τέρματα με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Γκριβς, Τσάρλτον και Λίνεκερ

Παρά την ευφορία του για το γεγονός αυτό, ο επιθετικός της Νιούκαστλ, ο οποίος εμφανίζεται σε σούπερ φόρμα άμα την επιστροφή του στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό του, παρουσιάστηκε προσγειωμένος στις δηλώσεις του, επισημαίνοντας ότι υπάρχει ακόμα δρόμος στην προσπάθεια των "λιονταριών" για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.
"Παίζω σχεδόν 10 χρόνια στην εθνική και είναι μεγάλο επίτευγμα τα 40 τέρματα. Είναι κάτι που κοιτάζω με υπερηφάνεια και μόνο τρεις παίκτες το έχουν πετύχει. Πάντα απολαμβάνεις το σκοράρισμα, όμως χρειάζεται πολύ δουλειά για να φτάσεις σε αυτή την θέση.

Δεν έχεις πολλές ευκαιρίες στο διεθνές ποδοσφαιρο",

τόνισε στις δηλώσεις του ο "Μιχαλάκης" του αγγλικού ποδοσφαίρου, και συνέχισε:

"Ξέραμε ότι θα ήταν δυσκολότερο απέναντι στη Ρωσία σε σύγκριση με το ματς στο Ισραήλ. Είχαμε λιγότερες ευκαιρίες όμως η εμφάνισή μας ήταν επαγγελματική. Όμως παρόλο που τους κερδίσαμε με 3-0 δεν ήταν κακοί, και τα πράγματα στη Μόσχα θα είναι δύσκολα

Δέκα μέρες πριν δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα κερδίζαμε με αυτόν τον τρόπο και τα δύο παιχνίδια. Χάσαμε στο φιλικό με τη Γερμανία, όμως είχαμε πει ότι αυτά τα δύο ματς ήταν τα σημαντικά. Είναι τεράστιά ψυχολογική ώθηση για εμάς οι δύο αυτές νίκες με σκορ 3-0".




TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ