ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός παίρνει τον 20χρονο Νταμπό

Ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό με τη φανέλα της Γιουβέντους ©JONATHAN MOSCROP/CSM/ZUMA/VISUALHELLAS.GR

Σε ακόμα μία μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον προχωράει ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να αποκτούν τον 20χρονο επιθετικό μέσο της Ναντ, Αμπντουλαγιέ Νταμπό. Αναμένεται έως και το βράδυ στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον αναζητώντας περιπτώσεις τύπου Αγκιμπού Καμαρά. Μετά την απόκτηση του Φαντιγκά και του Κεϊτά προχωράει στη μεταγραφή ακόμη ενός νεαρού ξένου ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 20χρονο επιθετικό μέσο, Αμπντουλαγιέ Νταμπό.

Ο Νταμπό ανήκει στη Ναντ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αγωνίζεται με τη β' ομάδα του συλλόγου έχοντας πραγματοποιήσει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Ο παίκτης είχε δοθεί δανεικός και στη Γιουβέντους πέρσι και έπαιξε με την Κ23.

Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ενώ υπάρχει πληροφορία από τη Γαλλία ότι θα έρθει μέχρι το βράδυ για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους. Μάλιστα, αν ενταχθεί άμεσα, που είναι το επικρατέστερο σενάριο τότε θα υπογράψει συμβόλαιο 4,5 ετών, ενώ αν ενταχθεί απ' το καλοκαίρι το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών.

Πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν προορίζεται για την πρώτη ή τη δεύτερη ομάδα, καθώς δεν αποκλείεται να κάνει προπονήσεις με την πρώτη, όπως ο Φαντιγκά και ο Κεϊτά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ