ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς στο SPORT24: "Ο Νίλσεν μάς έδωσε πίστη και ενέργεια από την πρώτη μέρα"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Κηφισιάς στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αμέσως μετά μίλησε στο SPORT24 για τη μάχη που δίνει η ομάδα του και φυσικά τον νέο προπονητή, Ντέιβιντ Νίλσεν και όσα εκείνος πρόλαβε να φέρει στην ομάδα.

Η Κηφισιά κατάφερε να ανασάνει μετά από καιρό, καθώς επικράτησε 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή, σε μια κρίσιμη μονομαχία και για τις δύο ομάδες αναφορικά με το "μέλλον" τους στη Stoiximan Super League.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν ήταν ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς ο οποίος πέτυχε το πρώτο και το τελευταίο γκολ για την ομάδα των βορείων προαστίων, σφραγίζοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την ομάδα.

Ο Σέρβος επιθετικός, που είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με έξι γκολ και ψηλά στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος, μίλησε στο SPORT24 και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Κηφισιά έπαιξε για 90 λεπτά σαν ομάδα, καθώς δεν τη λύγισαν τα δύο γκολ που δέχθηκε.

"Ήταν ένα αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας, όλοι έκαναν τη δουλειά τους. Αξίζαμε τη νίκη, παίξαμε για 90 λεπτά σαν μια δεμένη ομάδα και δεν ενδώσαμε με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε, αλλά αντιδράσαμε".

Μέσα στο διάστημα της διακοπής, μεσολάβησε για την Κηφισιά η αλλαγή προπονητή με την έλευση του Ντέβιντ Νίλσεν στον πάγκο. Ο 29χρονος φορ μετά το 4-2 έδωσε μια αγκαλιά στον προπονητή του και τον ακολούθησε όλη η ομάδα. "Κάθε αλλαγή προπονητή φέρνει νέα πνοή σε μια ομάδα. Ο νέος μας προπονητής μας βοήθησε δίνοντάς μας ενέργεια και πίστη για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και το έδειξε από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα".

Τέλος ο Οζέγκοβιτς θεωρεί ότι η Κηφισιά μπορεί να πετύχει τον στόχο της και να μείνει στο τέλος: "Κάναμε ένα βήμα σήμερα, πιστεύω στην ομάδα! Είμαστε μια γροθιά όλοι μας! Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να μείνουμε στην κατηγορία".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ