THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο Show Must Go On: "Στο πέναλτι βοήθησε ο coach Κατεργιαννάκης με το μπουκάλι, θα πάμε στο Euro"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στο Show Must Go On: "Στο πέναλτι βοήθησε ο coach Κατεργιαννάκης με το μπουκάλι, θα πάμε στο Euro"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε μετά την ήττα της Ελλάδας από την Ολλανδία στον Πέτρο Παπαμακάριο και στο Show Must Go On υποστηρίζοντας ότι η Εθνική θα προκριθεί στο Euro, ενώ αποκάλυψε ότι στην απόκρουσε του πέναλτι συνέβαλε ο coach Κατεργιαννάκης.

Η Εθνική Ελλάδας κατέθεσε ψυχή το βράδυ της Δευτέρας (16/10) στην OPAP Arena και παρότι είχε κάτω από την εστία της έναν εξαιρετικό, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που απέκρουσε το πέναλτι του Βέχορστ, τελικά ηττήθηκε με 1-0 από την Ολλανδία στα προκριματικά του Euro.

Μετά το φινάλε του αγώνα ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε στον Πέτρο Παπαμακάριο και στην εκπομπή του SPORT24, Show Must Go On, τονίζοντας ότι όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% κι εξέφρασε επίσης, τη βεβαιότητά του ότι η "γαλανόλευκη" θα προκριθεί στο Euro μέσω των playoffs.

Αναλυτικά όσα είπε στο Show Must Go On:

"Είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα. Παλέψαμε ως το τέλος, θέλαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα εδώ μέσα, το πιστέψαμε. Όλοι μας δώσαμε το 100% στον αγωνιστικό χώρο. Στο τέλος χάσαμε, αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στα παιδιά και στους φιλάθλους".

Για το πώς είναι να ακούει να φωνάζει όλο το γήπεδο "Βλαχοδήμος": "Περήφανος, είναι μία ωραία στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να φωνάζουν το όνομά σου σε εθνικό ματς".

Για την επόμενη μέρα: "Κοιτάμε τη Γαλλία. Θα είναι ένα πολύ ωραίο ματς πάλι για μας. Θα δούμε πού είμαστε κι εμείς αυτό που θέλουμε είναι να γινόμαστε σε κάθε ματς καλύτεροι και ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Euro".

Για το πόσες πιθανότητες δίνει η Ελλάδα να πάει στο Euro: "Εγώ το πιστεύω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για τα playoffs, γιατί πιστεύαμε και θέλαμε να κάνουμε με την Ολλανδία το μεγάλο βήμα. Ήμασταν επικεντρωμένοι σ' αυτή την αποστολή και δεν κοιτάξαμε παραπέρα. Όλοι μας ξέρουμε ότι έχουμε και τη δεύτερη ευκαιρία τον Μάρτιο και θα το κυνηγήσουμε".

Ο Φάνης Κατεργιαννάκης με το παγούρι με τις οδηγίες για το πού εκτελούν οι παίκτες της Ολλανδίας τα πέναλτι
Ο Φάνης Κατεργιαννάκης με το παγούρι με τις οδηγίες για το πού εκτελούν οι παίκτες της Ολλανδίας τα πέναλτι INTIME


Για το πέναλτι που απέκρουσε: "Βοήθησε κι ο coach (Φάνης Κατεργιαννάκης). Πιστεύω ότι το πέναλτι είναι κάτι ψυχολογικό, αλλά βοήθησε κι ότι ήρθε ο Φάνης με το μπουκάλι (σ.σ. το παγούρι που έχει πάνω τις οδηγίες το πού εκτελούν οι παίκτες) για τα πέναλτι. Ήταν πιο πολύ και το feeling κι όλα όσα είπαμε με τον Φάνη. Στο 2ο πέναλτι δυστυχώς δεν έπεσα σωστά".

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ