ΤΣΕΛΣΙ

Ο Ντρογκμπά εμψύχωσε τους παίκτες της Τσέλσι μέσω video

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με τη φανέλα της Τσέλσι κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Άρσεναλ (26 Απριλίου 2015)
Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με τη φανέλα της Τσέλσι κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Άρσεναλ (26 Απριλίου 2015) @ 2015 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο ήρωας της Τσέλσι στον τελικό του Champions League του 2012, Ντιντιέ Ντρογκμπά, φρόντισε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του Τόμας Τούχελ λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού με την Μάντσεστερ Σίτι μέσω video που ανέβασε στο Twitter.

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να διεκδικήσει στο "Ντραγκάο" το 2ο Champions League της ιστορίας της και αν υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί όσο κανείς άλλος να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του Τόμας Τούχελ πριν το μεγάλο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ο Ιβοριανός παλαίμαχος στράικερ ήταν εκείνος που είχε χαρίσει την πρώτη κούπα με τα μεγάλα αυτιά στους Λονδρέζους ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1 την Μπάγερν στον τελικό του 2012 και ευστοχώντας λίγη ώρα αργότερα στο καθοριστικό τελευταίο πέναλτι, με τον Ντρογκμπά να στέλνει μήνυμα στους μπλε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

"Παίξτε σαν να είναι αυτή η τελευταία σας ευκαιρία να αγωνιστείτε σε ματς Champions League. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία. Πιστέψτε, πιστέψτε, είναι στο dna σας. Αυτή είναι η κληρονομιά μας σε εσάς! Πάμε μπλε! Πάμε Τσέλσι!", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ντιντιέ Ντρογκμπά μέσω video που ανέβασε.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ