ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Ο Ντένζελ Ντούμφρις στο SPORT24: "Μετά το Euro θα δούμε τι θα γίνει με την Ίντερ"

Ο Ντένζελ Ντούμφρις στο SPORT24: "Μετά το Euro θα δούμε τι θα γίνει με την Ίντερ"
SPORT24

Ο Ντένζελ Ντούμφρις μίλησε στο SPORT24 για το "Χ" με τη Γαλλία, αλλά και το μέλλον του αφού παραμένει σε εκκρεμότητα η ανανέωση του συμβολαίου του με την Ίντερ.

Ο Ντένζελ Ντούμφρις δεν ανέβηκε πολλές φορές το γήπεδο αυτή τη φορά, ήταν όμως συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, βοηθώντας την Ολλανδία να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Γαλλία. Ο ακραίος αμυντικός των "οράνιε" μίλησε στο SPORT24 για την αναμέτρηση με τους "μπλε" κι εξήγησε γιατί θα αποφύγει τις συνομιλίες με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα απάντησε στο ερώτημα για το μέλλον του, αφού -δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι- παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα του συμβολαίου του με την Ίντερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Πώς κρίνεις το αποτέλεσμα του αγώνα;

"Θέλαμε τη νίκη, γιατί ξέραμε πως με αυτή θα είχαμε εξασφαλισμένη την πρόκριση την επόμενη φάση. Αν δεις πάντως το παιχνίδι, νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα (0-0) ήταν δίκαιο".

- Τώρα έχετε μπροστά τη μονομαχία με την Αυστρία.

"Το παιχνίδι με την Αυστρία είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια καλή ομάδα, που παίζει με ενέργεια είτε όταν έχει την μπάλα είτε όταν δεν την έχει. Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι".

- Σε είδαμε τον Τεό Ερναντέζ, ξανά ως αντίπαλοι, σε έναν δύσκολο αγώνα. Πώς ήταν αυτή τη φορά;

"Γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας γιατί έχουμε παίξει πολλές φορές (σ.σ.: στα ντέρμπι της Ίντερ με τη Μίλαν). Είναι πάντα ωραίο να τον αντιμετωπίζω. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός τόσο από μένα προς εκείνον όσο και το ανάποδο".

- Σε έχουμε δει τόσο ως ακραίο αμυντικό όσο και ως ακραίο επιθετικό. Τι είναι καλύτερο για σένα;

"Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις. Στην Ίντερ έχω συνηθίσει να παίζουμε με τριάδα στην άμυνα, οπότε είμαι πιο ψηλά στο γήπεδο. Στην Ολλανδία, όπου μεγάλωσα, είχα συνηθίσει να παίζω με τετράδα, άρα να είμαι πιο κοντά στην άμυνα. Για μένα είναι το ίδιο. Σε κάθε σύστημα βέβαια έχεις διαφορετικούς χώρους".

- Έχουμε δει στη διάρκεια της διοργάνωσης τους παίκτες της Ίντερ να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Έχεις μιλήσει με κανέναν;

"Τα έχω πει παιδιά, ναι. Έχουμε χτίσει μια πολύ όμορφη σχέση, είμαστε σαν οικογένεια. Τώρα, θα αντιμετωπίσω βέβαια τον Μάρκο Αρναούτοβιτς στο παιχνίδι με την Αυστρία, οπότε δεν θα του μιλάω αυτή την εβδομάδα (γελάει). Θα είναι μια όμορφη μάχη".

- Οι φίλοι της Ίντερ εύχονται να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου. Εσύ τι σκέφτεσαι;

"Είναι πολύ ωραίο αυτό, που θέλουν να μείνω. Η Ίντερ για μένα είναι σαν οικογένεια. Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση αυτή την στιγμή. Θα δούμε μετά από το Euro τι θα γίνει. Αγαπώ την Ίντερ".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ