GAME NIGHT

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στο SPORT24 για τους οπαδούς: "Δεν τους νοιάζει αν θα ξαναδούν την ομάδα τους"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night
Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night NIKOS KATSAROS

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Game Night, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της βίας στα γήπεδα, αλλά και στη συμπεριφορά των οπαδών.

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη σόκαρε το ελληνικό ποδόσφαιρο και επιβεβαίωσε γι' ακόμη μία φορά το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με την οπαδική βία.

Ένας από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν πριν από σχεδόν 20 χρόνια στην προσπάθεια για πάταξη του φαινομένου ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Game Night με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Ηλία Καλλονά, είχε αναφερθεί στο ζήτημα, τονίζοντας πως οι περισσότεροι που κάνουν επεισόδια δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

"Υπάρχουν κάποιοι κανονικοί οπαδοί που αγαπούν την ομάδα τους και κάποιοι που κρύβονται πίσω από τους συλλόγους για να κάνουν άλλες ενέργειες. Και βαφτίζονται ΑΕΚτζήδες, ΠΑΟΚτσήδες, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί, ενώ στην πραγματικότητα είναι απλά... παράνομοι.

Τα περισσότερα επεισόδια τα κάνουν άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν τους νοιάζει αν θα ξαναδούν την ομάδα τους γιατί απλά τυχαίνει η παρέα τους να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη ομάδα. Δεν βλέπουν καν ποδόσφαιρο", σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004.

Θυμηθείτε ολόκληρη τη μεγάλη συνέντευξη στην Game Night:

TAGS GAME NIGHT ΑΕΚ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ