Ρεάλ: Ο Ντάβιντ Αλάμπα συμφώνησε με ομάδα έκπληξη

Μετά το πρωτάθλημα Αυστρίας, την Bundesliga και τη La Liga, ο Ντάβιντ Αλάμπα είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Serie A.
Αούστρια Βιέννης, Μπάγερν, Χόφενχαϊμ, επιστροφή στους Βαυαρούς, Ρεάλ και τώρα Ουντινέζε.
Αυτή είναι η διαδρομή στην καριέρα του Ντάβιντ Αλάμπα, ο οποίος σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Ούντινε.
Ο 34χρονος αμυντικός έφτασε σε deal με την ομάδα της Serie A και θα αγωνιστεί στην Ιταλία για πρώτη φορά.
Mαλιστα, η Ουντινέζε ανέβασε σε post της την θρυλική λευκή καρέκλα, την οποία είχε σηκώσει την σεζόν 21/22 μετά από δραματική ανατροπή απέναντι στην Παρί.
Ο Αλάμπα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς πέρυσι και δεν αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Ρεάλ, καταγράφοντας 16 συμμετοχές χωρίς γκολ ή ασίστ σε περίπου 600 λεπτά.