Εθνική Ελλάδας: Με όλες της τις δυνάμεις η γαλανόλευκη για πρεμιέρα με το δεξί στο Βελιγράδι

Η Εθνική Ελλάδας αναχωρεί για το Βελιγράδι με στόχο να μπει με το δεξί στη μάχη της League A του Nations League.
Την τελευταία της προπόνηση στην Ελλάδα πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη η Εθνική Ελλάδας το απόγευμα της Τρίτης (22/09), πριν από το ταξίδι της για τη Σερβία το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η γαλανόλευκη αναχωρεί με προορισμό το Βελιγράδι, όπου και θα καταλύσει η αποστολή ενόψει του αγώνα με τη Σερβία στο “Ράικο Μίτιτς” (24/09, 21:45) για την 1η αγωνιστική της League A του Nations League.
Το απόγευμα της Τετάρτης (23/09) οι ποδοσφαιρσιτές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνουν προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας την Πέμπτη και παράλληλα θα δώσουν και τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα.
Απευθείας στη Γερμανία
Η Εθνική Ελλάδας, όπως συνηθίζει σε ανάλογες περιπτώσεις, δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το παιχνίδι, αλλά θα αναχωρήσει απευθείας για τη Γερμανία.
Η γαλανόλευκη θα μείνει στο Βελιγράδι το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή θα πετάξει για το Μόναχο και ακολούθως θα βρεθεί στο Άουγκσμπουργκ που θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Γερμανία του Γιούργκεν Κλοπ (27/09, 21:45).
Οι κλήσεις της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Μιχαηλίδης, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ντόη, Σάλιακας, Βαγιαννίδης, Κυριακόπουλος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Ζαφείρης, Τριάντης, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Καρέτσας, Τζόλης, Μασούρας, Κυζιρίδης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας, Τεττέη, Κωστούλας.
Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League:
- 24/09 Σερβία – Ελλάδα 21:45
- 27/09 Γερμανία – Ελλάδα 21:45
- 01/10 Ελλάδα – Ολλανδία 21:45
- 04/10 Ελλάδα – Γερμανία 21:45
- 13/11 Ολλανδία – Ελλάδα 21:45
- 16/11 Ελλάδα – Σερβία 21:45