GAME NIGHT

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Εγώ έβαζα τα γκολ στον Ελευθερόπουλο, αλλά πριν αυτός έπιανε παπάδες"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Game Night: "Εγώ έβαζα τα γκολ στον Ελευθερόπουλο, αλλά πριν αυτός έπιανε παπάδες"
24 MEDIA

Καλεσμένος στην Game Night της Τετάρτης (19/1) ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης προκειμένου να σχολιάσει τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών του Κυπέλλου και να θυμηθεί στιγμές από την πορεία του στα γήπεδα. Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο και καυτηρίασε τη στάση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης φιλοξενήθηκε στην Game Night με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Ηλία Καλλονά και σχολίασε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα, καθώς και στη γενικότερη πορεία των ελληνικών ομάδων κατά τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 έκανε μία αναδρομή στην σπουδαία καριέρα του, καθώς και στον τερματοφύλακα που τον δυσκόλεψε περισσότερο, τονίζοντας πως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν εντυπωσιακός στα ντέρμπι με την ΑΕΚ, παρότι ο ίδιος κατάφερνε πάντα να του βάζει γκολ.

Επίσης, ο παλαίμαχος φορ θυμήθηκε το περίφημο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο "Νίκος Γκούμας" που είχε διευθύνει ο διαιτητής Ποντίκης.

Δεν παρέλειψε ακόμη ο Νικολαΐδης να κριτικάρει τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την επιλογή του να μιλά κυρίως για τους αντιπάλους του και όχι τόσο πολύ για τη δική του ομάδα.

Δείτε όλη την Game Night με Παντελή Βλαχόπουλο - Ηλία Καλλονά και καλεσμένο τους τον Ντέμη Νικολαΐδη

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ