PREMIER LEAGUE

Ο Ντε Τζέρμπι μίλησε στους παίκτες της Μπράιτον για το όνειρο που δεν θέλει να τελειώσει

Ο Ντε Τζέρμπι μίλησε στους παίκτες της Μπράιτον για το όνειρο που δεν θέλει να τελειώσει
PRINT SCREEN

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι οδήγησε την Μπράιτον για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη και στην ομιλία του προς τους παίκτες στα αποδυτήρια, μετά το 1-1 με την Μάντσεστερ Σίτι, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για το ιστορικό επίτευγμα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον χαρακτήρισε πριν από μερικά 24ωρα -ενόψει της αναμέτρησης της Μπράιτον με την Μάντσεστερ Σίτι- ως έναν από τους πιο επιδραστικούς προπονητές των 20 τελευταίων ετών και ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι φρόντισε να τον "δικαιώσει" με τον πλέον άμεσο τρόπο.

Πώς; Στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, φρόντισε να "κλειδώσει" τους πρωταθλητές Αγγλίας και να αποσπάσει το 1-1 στο Amex, με τον βαθμό αυτό να αποδεικνύεται χρυσός αφού έστειλε τους "γλάρους" στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Το πόσο πολύ χάρηκε με αυτό το επίτευγμα, φάνηκε από το video που δημοσίευσε η Μπράιτον στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter την Πέμπτη (25/05), με τον Ιταλό προπονητή να βγάζει ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια και να τους λέει τα εξής:

"Δεν έχω λόγια. Σπουδαίοι παίκτες, Είμαι πραγματικά συγκινημένος όλη την ημέρα. Φοβάμαι μόνο ένα πράγμα. Όταν είσαι μέσα στο όνειρο, φοβάσαι να ξυπνήσεις. Όχι για το παιχνίδι. Αλλά για αυτό. Μπράβο".

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ