ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αποθέωση Ντε Τσέρμπι σε Γκουαρδιόλα: "Έγινα προπονητής εξαιτίας του, αγαπούσα την Μπαρτσελόνα που έφτιαξε"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χειροκροτεί μετά το 1-1 της Σίτι με την Μπράιτον
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα χειροκροτεί μετά το 1-1 της Σίτι με την Μπράιτον © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι οδήγησε την Μπράιτον στο Europa League και μετά το 1-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα τονίζοντας πως ήταν ο λόγος που επέλεξε την προπονητική καριέρα.

Η Μπράιτον κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό που έψαχνε από τη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη (24/5) και με το 1-1 εξασφάλισε εισιτήριο για το Europa League της νέας σεζόν.

Ο Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στον Πεπ Γκουαρδιόλα, τον οποίο και αποθέωσε. Ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε πως ο Γκουαρδιόλα τον ενέπνευσε και τον παρακίνησε ώστε να επιλέξει την προπονητική.

"Έγινα προπονητής εξαιτίας του Γκουαρδιόλα γιατί αγαπούσα την Μπαρτσελόνα του. Τον μελέτησα πολύ, δεν τον αντέγραψα, αλλά πήρα πράγματα όταν ξεκίνησα να είμαι προπονητής. Ο Πεπ είναι ακόμα νούμερο ένα".

Στη συνέχεια επαίνεσε τους παίκτες του για την προσπάθεια και τις εμφανίσεις τους αυτή τη σεζόν: "Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά ξέραμε ότι το να παίζεις με τη Σίτι είναι πάντα δύσκολο. Παίξαμε πολύ καλά, αξίζαμε να πάρουμε έναν βαθμό, αξίζουμε να παίξουμε στο Europa League".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ