ΝΑΠΟΛΙ

Ο Ντε Λαουρέντις "τρέλανε" τους Σαουδάραβες: "Με 200 εκατομμύρια αγοράζετε μόνο ένα πόδι του Όσιμεν"

Ο Ντε Λαουρέντις "τρέλανε" τους Σαουδάραβες: "Με 200 εκατομμύρια αγοράζετε μόνο ένα πόδι του Όσιμεν"
@2023 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Οι ομάδες από την Σαουδική Αραβία σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους στο θερινό μεταγραφικό παζάρι όμως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν "ψήθηκε" και απέρριψε την πρότασή τους για τον Όσιμεν, δίνοντάς τους αφοπλιστική απάντηση μέσω e-mail.

Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ένιωσαν μία τεράστια απειλή το καλοκαίρι του 2023 αφού δέχτηκαν μία "σφοδρή επίθεση" από εκείνους της Σαουδικής Αραβίας, που άνοιξαν το... θησαυροφυλάκιό τους και προσπάθησαν να πάρουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην Γηραιά Ήπειρο.

Μία από τις ομάδες που πρωταγωνίστησε ωστόσο πέρυσι και δεν είχε απώλειες παικτών, κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες, ήταν η Νάπολι, αφού τόσο ο Βίκτορ Όσιμεν όσο και ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια έμειναν στον "Ντιέγκο Μαραντόνα".

Σε αυτό έπαιξε ρόλο η παρουσία του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στο τιμόνι των παρτενοπέι, με την "Equipe" να αποκαλύπτει πως μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς Αλ Χιλάλ για τον Όσιμεν, ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι απάντησε δυναμικά στους Σαουδάραβες στέλνοντάς τους ένα mail που είχε αποδέκτη και τον μάνατζερ του παίκτη.

"Με τα200 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρετε, μπορείτε να αγοράσει μόνο το ένα πόδι του Όσιμεν. Για τη νέα χρονιά πιστεύω πως θα είστε σε θέση να προσφέρετε 500 εκατομμύρια και πιθανόν να λάβουμε υπόψη την προσφορά σας.

Επαναλαμβάνω όμως, ίσως να τη λάβουμε υπόψη. Με εκτίμηση, Ντε Λαουρέντις", ανέφερε το απαντητικό e-mail.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ