ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντάνι Άλβες θα μείνει ακόμα μία ημέρα στη φυλακή γιατί δεν κατέθεσε την εγγύηση ενός εκατ. ευρώ

Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024 @2024 D.ZORRAKINO/AP IMAGES

Θα καθυστερήσει τουλάχιστον μία ημέρα η αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες, καθώς σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων δεν έχει ακόμα κατατεθεί η εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες με εγγύηση ενός εκατομμυρίου, έως ότου εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεσή του.

Ωστόσο, η αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου πρώην άσου της Μπαρτσελόνα από τη φυλακή Brians 2, στην οποία βρίσκεται από τις 20 Ιανουαρίου 2023, θα καθυστερήσει τουλάχιστον μία ημέρα, καθώς δεν έχει ακόμη κατατεθεί η εγγύηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "La Vanguardia", ο πατέρας του Νεϊμάρ θα πληρώσει την εγγύηση για την αποφυλάκιση του Άλβες.

Θυμίζουμε πως ο 40χρονος έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία.

Από την πλευρά της όμως, η Εισαγγελία έχει ασκήσει έφεση κατά της ποινής του Βραζιλιάνου ώστε αυτή να αυξηθεί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ