ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Η Εισαγγελία άσκησε έφεση για την ποινή του Βραζιλιάνου με στόχο την αύξησή της

Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024 @2024 D.ZORRAKINO/AP IMAGES

Η Εισαγγελία άσκησε έφεση κατά της ποινής του Ντάνι Άλβες, που επιβλήθηκε από το δικαστήριο της Βαρκελώνης, ζητώντας αυτή να αυξηθεί.

Ένοχο έκρινε το δικαστήριο της Βαρκελώνης τον Ντάνι Άλβες, τον οποίο καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία.

Τα 4,5 χρόνια ωστόσο, μπορεί να αυξηθούν μετά την έφεση που άσκησε η Εισαγγελία κατά της ποινής του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή, η οποία ζητά την αύξησή της.

Στην ποινή του 40χρονου περιλαμβάνεται επίσης, πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ, ενώ θα καλύψει όλα τα δικαστικά έξοδα του θύματος.

Μετά την αποφυλάκισή του θα βρίσκεται υπό 5ετή επιτήρηση από τις αστυνομικές Αρχές, ενώ του επιβλήθηκαν επίσης, ασφαλιστικά μέτρα για 9,5 χρόνια.

Θυμίζουμε ότι αρχικά, η Εισαγγελία είχε ζητήσει κάθειρξη εννέα ετών για τον Άλβες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ