ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Ντάνι Άλβες σχεδίαζε να διαφύγει στη Βραζιλία, αν αποφυλακιζόταν υπό όρους

Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024 @2024 D.ZORRAKINO/AP IMAGES

Συγκρατούμενος του Ντάνι Άλβες στις φυλακές της Ισπανίας αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος ζήτησε να αποφυλακιστεί υπό όρους, καθώς σχεδίαζε να διαφύγει στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με το ισπανικό telecinco, ο Ντάνι Άλβες σχεδίαζε να δραπετεύσει στη Βραζιλία, γι' αυτό και ζήτησε την αποφυλάκισή του υπό όρους.

Σ' αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ένας συγκρατούμενος του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξήγησε τις πραγματικές προθέσεις του 40χρονου.

Θυμίζουμε ότι η δίκη του Άλβες, που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης γυναίκας, ολοκληρώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου και η τελική ετυμηγορία του Δικαστηρίου της Βαρκελώνης αναμένεται στις 27 Φεβρουαρίου.

Το αίτημα του Άλβες για αποφυλάκιση

Η ομάδα των δικηγόρων, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Άλβες, με επικεφαλής τον Κριστόμπαλ Μαρτέλ, κατέθεσε τον περασμένο Ιούνιο έφεση στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, προκειμένου να αποφυλακιστεί ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, αφού απορρίφθηκε το αίτημά τους.

Η υπεράσπιση του πρώην ποδοσφαιριστή ισχυριζόταν ότι η μεταφορά των παιδιών του 40χρονου στην καταλανική πρωτεύουσα απέκλειε ότι επρόκειτο να βγει εκτός ισπανικών συνόρων σε περίπτωση αποφυλάκισής του.

Στην ακρόαση ο Μαρτέλ χρησιμοποίησε διάφορα επιχειρήματα για να στηρίξει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος φυγής που να δικαιολογεί την προσωρινή κράτηση, εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός ότι η μετακίνηση κι η εγκατάσταση των παιδιών του στη Βαρκελώνη επιβεβαίωνε την προθυμία του να παραμείνει στη χώρα μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ