ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Πότε θα βγει η οριστική απόφαση για την ενοχή ή όχι του Βραζιλιάνου

Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ντάνι Άλβες σε δικαστήριο της Βαρκελώνης, στη δίκη που άρχισε εις βάρος του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης | 5 Φεβρουαρίου 2024 @2024 ALBERTO ESTEVEZ/AP IMAGES

Η δίκη του Ντάνι Άλβες που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης γυναίκας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (07/02) και σύμφωνα με το Athletic η τελική ετυμηγορία του Δικαστηρίου της Βαρκελώνης αναμένεται στις 27 Φεβρουαρίου.

Με την κατάθεση του Ντάνι Άλβες ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (07/02) η δίκη του με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία.

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής αρνήθηκε ότι πίεσε την καταγγέλλουσα να συνευρεθούν ερωτικά, τονίζοντας ότι "θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή".

Σύμφωνα με το Athletic η τελική ετυμηγορία του Δικαστηρίου της Βαρκελώνης αναμένεται στις 27 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε ότι η Εισαγγελία ζήτησε κάθειρξη εννέα ετών για τον Άλβες, καθώς και να πληρώσει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ στο φερόμενο ως θύμα, να επιβληθούν περιοριστικά μέτρα ενός χιλιομέτρου από την καταγγέλλουσα, καθώς επίσης, να βρίσκεται σε 10ετή επιτηρήση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ