ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Νίνης στην "Independent"

Ο Νίνης στην "Independent"
INTIME SPORTS

Το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Σωτήρη Νίνη και οι προοπτικές του για διεθνή καριέρα απασχολούν τη βρετανική εφημερίδα "Independent".

Blog Βρετανού δημοσιογράφου στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Independent" αναφέρεται στον ταλαντούχο Σωτήρη Νίνη, στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν κατά καιρούς τον διεθνή άσο και στις προοπτικές που έχει για μεγάλη διεθνή καριέρα.

" Όσοι είναι εθισμένοι στο Football Manger θα τον γνωρίζουν καλά ως έναν πολλά υποσχόμενο "πλεϊμέικερ", ενώ το ίδιο έχουν πει και πολλοί ειδικοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι οποίοι αισθάνονται ότι ο νεαρός δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που του αξίζει", αναφέρει σχετικά.

Ο συντάκτης είναι καλά πληροφορημένος για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, τον πρίγκιπα Σουλτάν αλ Σαούντ και τον Ροναλντίνιο.

Το κείμενο καταλήγει ως εξής: "( Ο Νίνης) έχει αρκετό χρόνο μπροστά του να καταλήκει στην "ιδανική" ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά βασίζεται σε δύο λόγους: Στο να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι του και να παραμείνει υγιής για μεγάλη διάρκεια. Για αυτό στο οποίο μπορείτε να είσαστε σίγουροι είναι ότι ο Σωτήρης Νίνης είναι ένας εκπληκτικά χαρισματικός ποδοσφαιριστής και είναι εγγυημένο ότι θα γίνει μεγάλο όνομα. Είναι θέμα χρόνου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ