ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Ο Νικολό Φατζόλι στο SPORT24: "Το γκολ του Τζακάνι μάς απελευθέρωσε"

Ο Νικολό Φατζόλι στο SPORT24: "Το γκολ του Τζακάνι μάς απελευθέρωσε"
AP PHOTO / PETR DAVID JOSEK

Ο Νικολό Φατζόλι μίλησε στο SPORT24 για την πρόκριση της Ιταλίας στους "16" του Euro 2024, αλλά και την στιγμή που σήμανε την απελευθέρωση γι αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Ο Νικολό Φατζόλι αντικατέστησε τον Ζορζίνιο στη διάρκεια του δεύτερου μέρους με την Κροατία και βοήθησε την Ιταλία να πάρει την πρόκριση στους "16" του Euro 2024. Η ενέργεια που είχε στον χώρο του κέντρου, η ταχύτητα στις μεταβιβάσεις και το πάθος ήταν στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι μετά από το γκολ που σημείωσε ο Λούκα Μόντριτς νωρίς μετά από την έναρξη το δευτέρου μέρους.

Για τον Νικολό Φατζόλι όμως, το μείζον δεν ήταν αυτά που έκανε εκείνος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η μαγική ενέργεια και το γκολ του Ματία Τζακάνι.

Ο μέσος της Γιουβέντους μίλησε στο SPORT24 και περιέγραψε με τον πιο γλαφυρό τρόπο το συναίσθημα μετά από το γκολ της ισοφάρισης στο 90+8' του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στο SPORT24:

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκείνοι (σ.σ.: η Κροατία) ήταν αναγκασμένοι να κερδίσουν οπωσδήποτε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε αρκετά καλά. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ, αλλά στο τέλος πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ με μια εξαιρετική ενέργεια του Τζακάνι. Ήταν πανέμορφο! Μια απελευθέρωση για μας.

Τώρα έχουμε μπροστά την Ελβετία. Θα προπονηθούμε αυτές τις πέντε ημέρες για να πάμε εκεί (σ.σ.: στο Βερολίνο) και να κερδίσουμε!

Έπρεπε να αφήσουμε πίσω την ήττα από την Ισπανία γιατί με την Αλβανία, για παράδειγμα, κάναμε έναν σπουδαίο αγώνα. Πέσαμε με την Ισπανία και σηκωθήκαμε με την Κροατία".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ