GAME NIGHT

Ο Νίκλας Ελίασον στην Game Night: "Νιώθω καλά, βοηθάει ότι έχω πολύ καλούς συμπαίκτες"

Ο Νίκλας Ελίασον στην Game Night: "Νιώθω καλά, βοηθάει ότι έχω πολύ καλούς συμπαίκτες"

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε στον Μάνο Ναβροζίδη και την εκπομπή του SPORT24, Game Night, για τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη δική του εμφάνιση.

Ο Νίκλας Ελίασον, που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε στον Μάνο Ναβροζίδη και την εκπομπή του SPORT24, Game Night, για τη νίκη της ομάδας του, το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (28/04), αλλά και τη δική του εμφάνιση.

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ξέραμε από το πρώτο λεπτό ότι ήταν ένα δύσκολο ματς. Ήμασταν πολύ πεινασμένοι, θέλαμε να τους δυσκολέψουμε, ήταν ένας καλός αγώνας κι είμαι χαρούμενος γι' αυτό".

Για το αν θεωρεί ότι η ΑΕΚ είναι πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Όπως λέει κι ο προπονητής κάθε παιχνίδι τη φορά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να επανέλθουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για την εμφάνισή του τη φετινή σεζόν: "Νιώθω καλά, αλλά έχω πολύ καλούς συμπαίκτες. Βοηθάει να έχεις καλούς παίκτες πίσω από σένα και γύρω σου. Νιώθω καλά, αλλά η ομάδα επίσης, με βοηθάει".

Δείτε την Game Night:

Στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV είπε:

Για το ματς: "Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για εμάς, η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή, μπορούσα να τη νιώσω από το πρώτο λεπτό. Είχαμε ένταση από το πρώτο λεπτό. Και οι δύο ομάδες ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας και διεκδικούσαν τον τίτλο. Κάναμε πολύ καλό πρώτο μέρος και συνεχίσαμε στο δεύτερο. Όλοι ήμασταν ενθουσιασμένοι και περιμέναμε το ματς".

Για το αν περιέμενε ότι θα κριθεί το ντέρμπι στις μονομαχίες: "Είναι ένα ντέρμπι. Ξέραμε ότι θα έχει πολλές μονομαχίες. Ήμασταν έτοιμοι, κάναμε το παν για να νικήσουμε. Δείξαμε ότι ήμασταν έτοιμοι, αλλά και πεινασμένοι να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το ότι ο ίδιος έχει πετύχει πολλά καθοριστικά γκολ σε ντέρμπι: "Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, δεν ήμασταν μόνο οι 11, είναι όλοι οι παίκτες και το σταφ που προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος, αλλά περισσότερο για την ομαδική δουλειά".

Για το αν νιώθει ότι είναι στην καλύτερη φόρμα: "Και πέρυσι ξεκίνησα καλά, αισθάνομαι καλά. Είχα ένα πισωγύρισμα λόγω των τραυματισμών, αλλά τώρα νιώθω καλά".

TAGS GAME NIGHT ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ