ΕΛΛΑΔΑ

Ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης, στο προπονητικό τιμ του Άγιου Ιερόθεου μαζί με τον Διονύση Χιώτη

Ο νικητής του φετινού Survivor, Σάκης Κατσούλης, με τη φανέλα της Καλλιθέας
Ο νικητής του φετινού Survivor, Σάκης Κατσούλης, με τη φανέλα της Καλλιθέας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης, ανακοινώθηκε από τον Άγιο Ιερόθεο μαζί με τον Διονύση Χιώτη για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Ο νικητής του φετινού Survivor, Σάκης Κατσούλης, ανακοινώθηκε από τον Άγιο Ιερόθεο μαζί με τον Διονύση Χιώτη. Οι δυο τους θα αναλάβουν την εκγύμναση των τερματοφυλάκων, τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στην ακαδημία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Συνεργασία με τους Σάκη Κατσούλη και Διονύση Χιώτη

Η οικογένεια μας γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ένας τομέας στον οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση τη φετινή χρονιά θα είναι το κομμάτι των υποδομών το οποίο θα αποτελέσει την κορυφή της πυραμίδας.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση μας προχώρησε σε μία νέα συνεργασία που ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου. Συγκεκριμένα ο Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει τη συνεργασία με τους Διονύση Χιώτη και Σάκη Κατσούλη οι οποίοι ειδικεύονται στην εκγύμναση τερματοφυλάκων.

Οι δυο τους έχοντας τεράστια εμπειρία από αυτό το κομμάτι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εκγύμναση των πορτιέρο απ’ την α ομάδα μέχρι την ακαδημία. Με την κίνηση αυτή ο Άγιος Ιερόθεος δείχνει τη διάθεση του να ανεβάσει το επίπεδο του".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ