ΝΕΪΜΑΡ

Ο Νεϊμάρ τσακώθηκε με τον Ζεσούς και ζήτησε από την Αλ Χιλάλ να τον απολύσει

Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Αλ Αχλί
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Αλ Αχλί © 2023 BRUNA PRADO / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ είχε μία αντιπαράθεση με τον Ζόρζε Ζεσούς μετά την ισοπαλία της Αλ Χιλάλ με τη Ναβμπαχόρ Νεμανγκάν, με αποτέλεσμα να ζητήσει από τη διοίκηση την απόλυσή του.

Ξεκίνησαν τα πρώτα προβλήματα και οι πρώτες αντιπαραθέσεις στην Αλ Χιλάλ λίγες μέρες μετά την έλευση του Νεϊμάρ.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας αντιμετώπισε την Ναβμπαχόρ Νεμανγκάν από το Ουζμπεκιστάν (1-1) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League Ασίας και το πρόσωπο που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα δεν ήταν άλλος από τον 31χρονο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, που δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη και σύμφωνα με Μέσα της χώρας, η εμφάνισή του δεν άρεσε στον Ζόρζε Ζεσούς, που τον επέπληξε.

Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο άντρες να έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση στα αποδυτήρια και τον Νεϊμάρ να ζητά στη συνέχεια από τη διοίκηση της ομάδας να απολύσει τον Πορτογάλο τεχνικό.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διοίκηση της Αλ Χιλάλ συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ζεσούς την Τρίτη (19/9) για να τον προειδοποιήσουν πως αν δεν βελτιωθεί η απόδοση της ομάδας είναι πιθανό να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Μάλιστα, ο Ζεσούς σταμάτησε να ακολουθεί τη Αλ Χιλάλ στο Instagram, σημάδι που όμως μεταδίδουν τα Μέσα προμηνύει ότι το "διαζύγιο" μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες.

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ