ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Νεϊμάρ: Κλώτσησε μπάλα σε αντίπαλο στο ντεμπούτο του ως βασικός με την Αλ Χιλάλ

Νεϊμάρ: Κλώτσησε μπάλα σε αντίπαλο στο ντεμπούτο του ως βασικός με την Αλ Χιλάλ
PRINT SCREEN

Το ντεμπούτο του Νεϊμάρ στο αρχικό σχήμα της Αλ Χιλάλ δεν στέφθηκε με επιτυχία, με τους Σαουδάραβες να μένουν στο 1-1 με την Νεμανγκάν από το Ουζμπεκιστάν και τον ίδιο να βλέπει κίτρινη επειδή κλώτησε μπάλα πάνω σε αντίπαλο.

Η Αλ Χιλάλ αντιμετώπισε την Ναβμπαχόρ Νεμανγκάν από το Ουζμπεκιστάν για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League Ασίας και το πρόσωπο που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα δεν ήταν άλλος από τον Νεϊμάρ.

Και αυτό γιατί αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός για την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας (δεύτερη συνολικά), έχοντας δίπλα του μεταξύ άλλων τους Ρούμπεν Νέβες, Μάλκολμ και Μίτροβιτς, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να μην καταφέρνει όμως να οδήγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 (η Αλ Χιλάλ έσωσε την παρτίδα στο 90+10') με τον πρώην άσο της Παρί να έχει μάλιστα ως "highlight" μία αρνητική στιγμή του στο 60ο λεπτό, όταν έσπρωξε αντίπαλο που προσπάθησε να τον εμποδίσει να χτυπήσει φάουλ και έπειτα κλώτσησε πάνω του τη μπάλα, υποχρεώνοντας τον διαιτητή να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΕΪΜΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ