ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ο Νεϊμάρ χάνει όλα τα φιλικά της Παρί Σεν Ζερμέν

PSG's Neymar reacts after falling during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nice at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar reacts after falling during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nice at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα φιλικά προετοιμασίας της Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο του Asian Tour, αλλά ούτε στο γαλλικό Super Cup, καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει αβέβαιο, καθώς ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, με τον 27χρονο επιθετικό να συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Equipe", ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε κανένα από τα προσεχή φιλικά των Παριζιάνων, αλλά και στο γαλλικό Super Cup εναντίον της Ρεν στις 3 Αυγούστου. Με δικαιολογία το πρόβλημα τραυματισμού, ο "Νέι" παραμένει εκτός επιλογών του Τόμας Τούχελ, πιέζοντας, παράλληλα, μ' αυτό τον τρόπο τους διοικούντες την Παρί να τον παραχωρήσουν στην "Μπάρτσα" ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Θυμίζουμε πως στις 11 Αυγούστου αρχίζει το γαλλικό πρωτάθλημα και ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να είναι έτοιμος, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα ανήκει μέχρι τότε στην Παρί.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ