ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Νάνι ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια!

Ο Νάνι ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια!

Ο Νάνι ήταν απαρηγόρητος μετά την αποβολή του στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα στα αποδυτήρια του "Ολντ Τράφορντ".

Εάν υπήρχε ένας άνθρωπος που έφερε βαρέως, λίγο παραπάνω από τους άλλους, τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός δεν είναι άλλος από τον Νάνι.

Αιτία φυσικά η απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε από τον διαιτητή στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης για φάουλ στον Αρμπελόα, με τη φάση αυτή να αποδεικνύεται κλειδί για να αλλαξει το μομέντουμ της αναμέτρησης και να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης τη μεγάλη ανατροπή.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η "Daily Mail", ο παίκτης ήταν ψυχολογικά ράκος στα αποδυτήρια του "Ολντ Τράφορντ" μετά το τέλος του ματς, με τον Νάνι να μιλάει στο τηλέφωνο με έναν συμπατριώτη μέντορά του, χωρίς να καταφέρει να αποφύγει τα κλάματα.

"Ο Νάνι ήταν απαρηγόρητος. Μιλούσε με κάποιον στην Πορτογαλία κλαίγοντας, ρωτώντας τον κόσμο αν πίστευαν πως είχε κάνει κάτι λάθος στη φάση", ανέφερε στην εφημερίδα πηγή μέσα από τους "κόκκινους διαβόλους".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ